POZNAT MOTIV SAMOUBISTVA NA DUŠANOVCU?! Svađao se sa bivšom devojkom, ona mu je kanapom podvezala ranu!

Autor:

Hronika

30.05.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je presekao sebi vrat kod uveta, a navodno mu je bivša devojka podvezala kanapom posekotinu i pokušala da spasi život

POZNAT MOTIV SAMOUBISTVA NA DUŠANOVCU?! Svađao se sa bivšom devojkom, ona mu je kanapom podvezala ranu!

Foto: ST/P. DIVAC

Policija vrši uviđaj

Na mestu krvavog pira u Tetovskoj ulici na Dušanovcu, kako javlja naš reporter sa lica mesta, i dalje su nadležne službe policije i Hitne pomoći, a okupio se i brojni komšiluk koji nam je otkrio detalje samoubistva Dragana Č. i pokušaja ubistva.

- Čuli smo vrisak, istrčali smo napolje. Devojka po imenu Milica je vrištala, a on je ležao dole krvav. Ubo je tu svoju drugaricu, a pre toga se prepirao sa bivšom devojkom. Tačnije, sa njom se svađao juče, a ona je danas došla da rasprave još detalja, i posle toga je "poludeo". Uvek je bio psihotičan, a inače se bavio nekretninama - rekle su nam komšije.

Kako smo saznali na licu mesta, on je presekao sebi vrat kod uveta, a navodno mu je bivša devojka podvezala kanapom posekotinu i pokušala da spasi život, saznaje Telegraf.rs.

Uviđaj je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading