LEPA SAMANTA ŠEST DANA MRTVA LEŽALA U KREVETU! Oglasila se majka surovo ubijene žene iz Vlasotinca! Evo šta je rekla o ubici!

Autor:

Hronika

29.05.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada bi mi se samo pojavio pred očima, ubila bih ga bez razmišljanja, kaže majka ubijene Samante Vučković.

LEPA SAMANTA ŠEST DANA MRTVA LEŽALA U KREVETU! Oglasila se majka surovo ubijene žene iz Vlasotinca! Evo šta je rekla o ubici!

Foto: Printskrin

Samanta Vučković (31) iz Vlasotinca, čije je beživotno telo nađeno početkom aprila u krevetu u iznajmljenom stanu u tom gradu, svirepo je ubijena, pokazali su rezultati obdukcije.

Za ovaj zločin osumnjičen je njen dečko Dejan R., državljanin Severne Makedonije, koji je, kako se sumnja, odmah posle zločina pobegao iz Srbije i za kojim se intenzivno traga.

Šest dana je moje dete mrtvo ležalo u krevetu. Moja ćerka, jedinica. Kuku meni šta sam dočekala. Pola godine je bila u vezi s tim ubicom, nikada mi se nije požalila da ju je udario, a kamoli da sam mogla da pomislim da ću dočekati da je sahranim – uznemireno, dok joj se suze slivaju niz lice, priča Anka A. (48), majka ubijene Samante Vučković.

Policija joj je, kaže, odmah po nalasku tela rekla da sumnjaju na ubistvo. Obdukcijom je to samo potvrđeno.

Ubijena je nekim tvrdim predmetom koji je imao nekakav šiljak, tako piše u obdukcionom nalazu. Ima povrede i po glavi, ali kažu da je od stomaka na dole sva izbušena, havarisana. Čedo moje, u najgoroj boli i muci je završila – potresena je Anka.

Od 8. aprila, kada joj je ćerka jedinica sahranjena, ne prođe dan da se ne pomoli za nju.

Verujte mi da se samo nadam da je pronašla svoj mir. Rekla sam i policiji, a i vama kažem, ako je moja nedužna ćerka smrtno nastradala od tog čoveka, istu kaznu zahtevam i za njega. Kada bi mi se samo pojavio pred očima, ubila bih ga bez razmišljanja, pa bih ja njega robijala – rekla je Anka kada se tokom razgovora pomenulo ime čoveka osumnjičenog da joj je ubio dete.

Ona kaže i da je njena ćerka izdržavala Dejana R.

Radila je u fabrici, sve pare je davala njemu. Pored njenog tela pronađena su četiri telefona koje je taj nitkov razbio. Nadam se da će se možda nešto iz njih izvući. Moja Samanta je bila vredna žena, požrtvovana majka. Brinula se i o deci, koji su, mučeni, dobili dijabetes od silnog stresa. Posle mog deteta, jedino su oni razlog što živim – zaključuje Anka.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading