PITA ME TVOJ STARI PREKJUČE, KAKAV SI BIO, ŠTA SI HTEO? Prijatelj Mateja Periša napisao pismo, njegove reči teraju suze na oči

Autor:

Hronika

26.05.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prijatelji Mateja Periša (27) koji je pre tačno nedelju dana pronađen nakon potrage koja je trajala 139 dana, i dalje se opraštaju od njega, pa je tako jedan njegov drug napisao potresno pismo za Mateja, koje je svima nateralo suze na oči.

PITA ME TVOJ STARI PREKJUČE, KAKAV SI BIO, ŠTA SI HTEO? Prijatelj Mateja Periša napisao pismo, njegove reči teraju suze na oči

Foto: republika.rs

Pismo za Mateja objavila je Fejsbuk stranica "Istina za Mateja Periša", koja je napravljena u cilju pronalaska nestalog Splićanina, kome se svaki trag izgubio noć uoči dočeka Nove godine u Beogradu.

Pismo Mateju od druga prenosimo u celosti, a pored emotivne poruke mogu se videti i dve fotografije na kojima je Matej Periš. Na prvoj je Matej, njegov prijatelj sa društvom na brodu, dok su na drugoj fotografiji njih dvojica.

- A gde si sine? - Ovako bi počeo svaki naš razgovor kada bi se videli i čuli. Doduše, ja sam bio sin razmetni, a ti izgubljeni iako si sada zauvek pronađen. Otišao si u svom smeru, baš kao na ovoj slici gde gledamo svako u svom pravcu, bili na istom brodu, kurisu i istoj talasnoj dužini. To nam ne može niko uzeti, kao ni onih 100 milja svaki dan, 100 izleta, 100 žena, ma svega 100 brate! Pita me tvoj stari prekjuče kakav si bio, šta si hteo... Evo na svim poljima i planovima si išao 100 na sat, ali ništa manje i u osećanjima, prijateljstvu, skromnosti, neiskvarenosti... Ajde neću te puno "gratat", samo sam htio reći da ću se moliti za tebe, a ti mi budi zagovornik gore da se sretnemo opet, pa da nadoknadimo kako samo mi znamo! Volim te buraz - stoji u pismu koje je objavila ova grupa.

Foto: Printscreen

Pismo Mateju od druga

Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31 decembra prošle godine u Beogradu, kada je ostavio svoje prijatelje i jaknu u beogradskom klubu "Gotik". Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama, iako ga niko nije jurio. Telo nestalog Splićanina, pronađeno je u Dunavu na Adi Huji 18. maja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading