Optuženi za UBISTVO Bojana Mirkovića sa svedocima kao Sekula i NJEGOVE ŽENE

Autor:

Hronika

25.05.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri žene koje se bile u emotivnoj vezi sa Ivanom Nikčevićem, jednim od petorice optuženih za ubistvo Bojana Mirkovića 2020. u naselju Belvil, svedočile su danas pred Višim sudom u Beogradu.

Optuženi za UBISTVO Bojana Mirkovića sa svedocima kao Sekula i NJEGOVE ŽENE

Foto: Republika/printscreen

Bojan Mirković, ubistvo u Belvilu

Osim Anđe Stojanović, Ivanove bivše devojke koja je bila i zaposlena u njegovoj tek otvorenoj firmi i zajedno sa njim prodavala opremu za praćenje, svedočila je i devojka koja je takođe bila sa njim u vezi. 

Pred većem su iskaze kao prethodno u tužilaštvu, dale i bivša Nikčevićeva supruga  Slobodanka Nikčević sa kojom ima dve ćerke tinejdžerskog uzrasta i njegova od 2020. bivša vanbračna supruga Anita Keserović koja mu je takođe rodila dve naslednice tokom devetogodišnje veze.

- Ivan je vozio beli džip i jedan crni auto, ne znam marku jer se ne razumem u automobile i smart - pojasnila je Anđa koja je rekla da je bila u vezi sa optuženim Ivanom Nikčevićem kad je uhapšen. 

Nikčevićeva odbrana tražila je kao i ranije da se on pusti iz pritvora uz jemstvo sada uvećano za 20.000 evra u odnosu na ranijih 50.000 koliko su nudili za njegovu slobodu , ali je to sud odbio nakon dužeg većanja, a pogodnijem položaju okrivljenog protivilo se i tužilaštvo. Sudija Jelena Škulić obavestila je prisutne i da je Apelacioni sud odbio žalbe na nedavno produženi pritvor svim okrivljenima za Mirkovićevu likvidaciju. 

Obe bivše žene istakle su pred sudom da svim ćerkama užasno nedostaje otac i da pate za njim jer je predan toj ulozi. 

Kad je stigao da organizuje ubistvo?!Trebalo je servisirati tolike žene

Iako je suđenje za ubistvo mladića u punoj životnoj snazi samo po sebi teško za posmatrače, pojavljivanje tolikog broja žena kao partnerki jednog istog čoveka izmamilo je osmehe i šaljive komentare. 

- Kad je stigao da organizuje ubistvo?! Trebalo je servisirati tolike žene- rekao je jedan od advokata šaleći se sa novinarima.

Odbrana optuženog Bojana Kovačevića takođe je tražila ukidanje pritvora za njega nagovestivši da smatraju da određeni osnov za pritvor nije adekvatan uporedivši ga sa pritvorom Darku Šariću i njegovom klanu gde nije naveden kao razlog uznemirenje javnosti, a da ovde jeste. Sud je odlučio da i Kovačević ostaje iza rešetaka. 

Danas su svedočila i Nikčevićeva dvojica saradnika jedan od kojeg je rentirao vozila, a drugi sa kojim je otvorio dostave hrane i trgovao sa kolima. 

Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul kada je planirano ispitivanje četiri svedoka. 

Inače, za ubistvo Bojana Mirkovića sudi se Lazaru Tejiću koji je priznao ubistvo, ali ne i način, njegovom očuhu Bojanu Kovačeviću, Ivanu Nikčeviću, Mirkovićevom drugu kojeg tužilaštvo tereti  i za organizaciju zločina te Dušanu Kokorušu i Filipu Ivanoviću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading