KRV JE SVUDA KOD IVIČNJAKA! Motociklista leteo preko haube: Detalji nesreće u Trsteniku

Autor:

Hronika

25.05.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motociklista Vanja M. (20) iz Grabovca, koji je teško povređen u nezgodi jutros pre 7 sati u centru Trstenika, kretao se na raskrsnici ulicom sa prvenstvom prolaza

KRV JE SVUDA KOD IVIČNJAKA! Motociklista leteo preko haube: Detalji nesreće u Trsteniku

Foto: shutterstock

Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, vozilo folcvagen kosovskih registracionih oznaka se nije zaustavilo na kolovozu, već je pokupilo nesrećnog mladića, koji je potom preleteo preko haube.

- Taj vozač je, kazu, juče prvi put došao u Trstenik, ne poznaje ulice, nije ispoštovao znak "stop" -  navodi izvor "Novosti". 

Nisu išli toliko brzo, ali razmere nesreće se vide na motociklu. Krv je svuda kod ivičnjaka.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

Vozač autmobila nije povređen, a jedino oštećenje na vozilu vidi se na prednjem delu haube. Na putu se nalazi i odvaljena registraciona oznaka.

Motociklista Vanja M. je sa povredama glave hitno transportovan sanitetom trsteničke Hitne pomoci do Opste bolnice Kruševac.

Prema poslednjim informacijama, zadržan je na Hiruskom odeljenju, a nezvanično, u nesreći je zadobio potres mozga i ne seća se udesa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading