VESKO MILIĆ NA METI KAVČANA! Mafija spremala likvidaciju prvog čoveka beogradske policije - ŠOK PORUKE: "BILO BI DOBRO DA GA ODEREMO"

Autor:

Hronika

25.05.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici ozloglašenog kavačkog klana na čijem čelu je Radoje Zvicer planiralu su likvidaciju načelnika beogradske policije Veselina Milića.

VESKO MILIĆ NA METI KAVČANA! Mafija spremala likvidaciju prvog čoveka beogradske policije - ŠOK PORUKE: "BILO BI DOBRO DA GA ODEREMO"

Foto: Tanjug/D. GOLL

Ova šokantna saznanja proizilaze iz transkripata koji su razmenjivali Nikola Vušović s Vračara i D. J., zvani Giba, a iz kojih se jasno vidi da su nameravali da likvidiraju prvog čoveka beogradske policije.

Američki FBI i DEA presresli su šifrovane poruke između Vušovića i Gibe i dostavili ih policiji, pošto je na osnovu njih jasno da su pratili kretanje Milića i pripremali atentat.

- Vesko izlazi po klubovima. Samo nek se opusti - jedna je od poruka koji su svetske službe našle u privatnom razgovoru između Vušovića i Gibe.

Potom sledi odgovor: „Nacionalna klasa je. Stalno leti tamo.“

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Da su sve vreme bili za petama Miliću, pokazuje naredna poruka: „Vesko izlazi. Bilo bi dobro da ga oderemo.“

Nakon nekoliko minuta, poslata je još jedna poruka koja svedoči o tome da je pored Milića na meti kriminalaca bila i još jedna njemu bliska osoba.

- Da, da. Oni zajedno izlaze. Kako bi bilo dobro da i njega oderemo - piše u toj poruci, objavio je Alo.

Prema navodima, za pakleni plan likvidacije šefa beogradske policije zeleno svetlo dao je vođa klana Radoje Zvicer.

- Hiljade šifrovanih poruka razmenili su tokom organizacije zločina. U tim prepiskama se vidi da su glavnu ulogu igrali Vušović i D. J., dok im je Zvicer dao zeleno svetlo i navodno im rekao da slobodno mogu da sprovedu plan u delo - navodi Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading