SVEKAR I SVEKRVA TUKLI MALOLETNU SNAJU DO SMRTI U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Podignuta optužnica! Policiji rekli da je pala s MERDEVINA!

Autor:

Hronika

24.05.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Smederevu danas je podiglo optužnicu protiv nevenčanih supružnika A.A. 33 i E.R. 34 iz Smederevske Palanke zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

SVEKAR I SVEKRVA TUKLI MALOLETNU SNAJU DO SMRTI U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Podignuta optužnica! Policiji rekli da je pala s MERDEVINA!

Foto: Pixabay

Optužnica ih tereti da su mesecima tukli  malolentu snahu N.K.16  koja je, od posledica dugotrajnih batina, preminula, potvrđeno je "Novostima" u Višem tužilaštvu u Smederevu.

Tokom istrage utvrđeno je da je fizičko maltretiranje maloletne N.K., nevenčane supruge maloletnog sina optuženog bračnog para, trajalo od leta 2021. do kraja godine.

Nesrećna devojka skoro svakodnevno preživljavala je užasnu torturu, koja se završila kobno 30. decembra.

Kada su pozvali policiju, svekar i svekrva rekli su da je devojka pala sa merdevina.

Ipak, obdukcijom je ustanovljeno da je imala višestruke povrede stare i nekoliko meseci, a uzrok smrti je gušenje sopstvenim želudačnim sadržajem usled šoka koji je posledica opšte iscrpljenosti i iskrvarenja, prenose Novosti.

Za krivično delo koje im se stavlja na teret minimalna kazna je 10 godina zatvora.

Oboje su u pritvoru, a tužilac je tražio da se pritvor produži.

Podsetimo, jezivo nasilje u porodici dogodilo se i pre tri dana u Zaječaru kada je muž toliko pretukao suprugu da joj je slezina pukla. Navodno, on je nasrnuo na ženu, jer mu se "mešala u ljubavni život". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading