SNAJA SPASAVA ZORANA, preokret u istrazi!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

08.01.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnju devojka Miloša Marjanovića, koja se udala za njega tačno nedelju dana pošto je Zoran završio u pritvoru, odbrana muža ubijene pevačice predložila je kao ključnog i jedinog svedoka za kojeg veruju da bi mogao Marjanovića da izvuče iz zatvora. Datum saslušanja još uvek nije poznat, a navodno, znaće se tek sledeće nedelje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miloš Marjanović

- Očekuje se da Milica, kao osoba koja je pre udaje dosta vremena provodila u porodičnoj kući Marjanovića, iznese detalje vezane za 2. april 2016. godine, kada je pevačica nestala i ubijena u kanalu kod nasipa u Crvenki - navodi izvor.

Upravo Milica bila je na spisku od devet svedoka koji su stajali u krivičnoj prijavi podignutoj protiv Zorana Marjanovića 15. septembra ove godine, koji bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u slučaju koji se vodi protiv njega.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Zbog čega Milicu nije pozvalo tužilaštvo kao svedoka, svima je i dalje misterija. Kao supruga, devojka Zoranovog brata, koja je faktički živela sa njima u kući u Borči u vreme dok je Jelena bila živa, trebalo je da posvedoči o odnosima ukućana u porodičnoj kući Marjanovića s ubijenom pevačicom, o danu njenog nestanka, ali i o situaciji nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki. Ona za razliku od ostalih Marjanovića nije imala pravo da odbije da da izjavu, te je mogla da bude jedan od ključnih svedoka protiv njega - priča izvor.

Međutim, kako su u Višem tužilaštvu saslušani svi svedoci, te nisu predloženi novi, niti izvođenje novih dokaza, u slučaju saslušanja Milice došlo je do preokreta - od ključnog svedoka tužilaštva Milica je postala ključni svedok odbrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading