OGROMNA TUGA U KRAGUJEVCU! Doktorka Milena koju je muž upucao u glavu IZGUBILA BORBU ZA ŽIVOT!

Autor:

Hronika

24.05.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula Milena koju je upucao muž u glavu. Nesrećna žena biće sahranjena u sredu.

OGROMNA TUGA U KRAGUJEVCU! Doktorka Milena koju je muž upucao u glavu IZGUBILA BORBU ZA ŽIVOT!

Foto: Wikipedia/Струјајое, Facebook

Nesrećna žena biće sahranjena u sredu. Milenina porodica želi da se zahvali svim lekarima i onima koji su bili spremni da joj pomognu.

Kao i lekarima na VMA koji su bili spremni da je prime tamo u svakom trenutku, na žalost povreda je bila takva da je izgubila borbu za život.

Podsećanja radi, Milena M.(35), lekarka koja je radila u Nemačkoj, teško je povređena kada je njen suprug Vladimir M. pucao u nju, navodno dok je spavala.

Vladimir M. zločin je počinio pištoljem koji je imao u nelegalnom posedu. Nakon toga Vladimir je pobegao iz kuće i bila je za njim raspisana potraga. U nekom trenuktu oko 15 sati Vladimir se navodno pojavio kući, kada je njegov otac pokušao da ga ubedi da se preda i otme mu pištolj. Međutim, u tome nije uspeo. Vladimir je svojim automobilom potom otišao, ali ga je policija zaustavila na oko pet ulica dalje od porodične kuće.

Nakon dva sata pregovora Vladimir M. se predao policiji. U jednom trenutku sa njim je navodno razgovarao i njegov brat od strica, kako bi ga sprečili da izvrši saomoubistvo i da da se preda, ali i da ne počini još neko zlo. U svakom slučaju Vladimir se policiji predao oko 17.10 sati. 

Iz kog je razloga je Vladimir pucao u svoju ženu još uvek se ne zna, ali se spekuliše da je motiv ljubomora, ali i to da je eventualno želela da se razvedu. Ipak šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom koja je u toku. 

Mileni je 20. maja konstatovana moždana smrt, a govorilo se i da je upucana na dan kada su svi porodično planirali da idu za Nemačku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading