POZNAT DATUM SAHRANE MATEJA PERIŠA: Počivaće na mestu gde je i njegov najbolji prijatelj, koji je tragično izgubio život

Autor:

Hronika

22.05.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu na kom će Matej biti sahranjen počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je tragično izgubio život na motoru

POZNAT DATUM SAHRANE MATEJA PERIŠA: Počivaće na mestu gde je i njegov najbolji prijatelj, koji je tragično izgubio život

Foto: Republika

Matej Periš, mladić iz Splita čije telo je pronađeno na Adi Huji 18. maja, biće sahranjen sutra u Splitu, na groblju Lovrinac, piše "Blic".

Porodica Periš će uoči sahrane započeti žalovanje, a nakon toga je planirana i misa u njegovu čast koja će se održati na Neslanovcu u crkvi Svetog Marka.

Republika

Foto: ST/A. Popović

Krst

Na mestu na kom će Matej biti sahranjen počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je tragično izgubio život na motoru. On je poginuo samo nekoliko meseci pre nestanka Mateja Periša.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, tokom jučerašnjeg dana zahvalio se svima na podršci koju su mu pružali tokom svih ovih pet meseci, te uputio molbu medijima, ali i javnosti, da sahrana njegovog sina bude tiha i u krugu najbliže porodice i prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading