ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ TRGOVIŠTA! Tukao trudnu ženu, stezao je za vrat i udarao u stomak?!

Autor:

Hronika

21.05.2022

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Osnovni sud u Vranju prihvatio je zahtev Osnovnog javnog tužilaštva za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana prema T.I. (41), iz sela Donji Stajevac, opština Trgovište zbog porodičnog nasilja, potvrdio je portparol OJT Miodrag Stojanović.

ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ TRGOVIŠTA! Tukao trudnu ženu, stezao je za vrat i udarao u stomak?!

Foto: Shutterstock

Podsećamo T.I. je nakon verbalnog sukoba nasrnuo na suprugu T.J.(28) koja je u šestom mesecu trudnoće. Iz OJT nisu želeli da iznose više detalja da se ne bi remetio tok krivičnog postupka.

Prema nezvaničnim saznanjima na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju T.I. (41), je negirao krivicu. On je kako se nezvanično saznaje negirao da je udario trudnu suprugu u stomak , “navodno je samo odgurnuo. Uhvatio je u predelu vrata pa je posle uhvatio u predelu stomaka, ali je samo odgurnuo nije je udario, to je njegova odbrana”, nezvanična su saznanja.

Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vranju u ponedeljak će biti saslušani svedoci i oštećena T. J (28). Nasilnik će ostati u pritvoru, njemu je određeno zadržavanje zbog uticaja na svedoke, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading