UZNEMIRUJUĆA ISPOVEST: Zet gledao kako mu tast i tašta gore u požaru!

Autor:

Hronika

21.05.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Muškarac je, nažalost, podlegao povredama na licu mesta, dok je žena sa opekotinama prevezena na VMA

UZNEMIRUJUĆA ISPOVEST: Zet gledao kako mu tast i tašta gore u požaru!

Foto: Instagram/moj_beo_grad

Stariji bračni par živeo je u kući u kojoj je oko 11 sati danas došlo do požara, a u kom je jedna osoba poginula, a druga teško povređena.

Muškarac je, nažalost, podlegao povredama na licu mesta, dok je žena sa opekotinama prevezena na VMA.

Radnik koji radi u blizini kuće u kojoj je došlo do požara kazao je za Blic da je nastradalog čoveka slabo viđao, dok je ženu često sretao, prenosi Espreso. 

- Ona je stalno sakupljala neke grane, gajbice koje je i naređala u dvorištu. Mala, mršava žena, ali "motala" se stalno ovuda, baš mi je žao - kazao je.

Kako objašnjava, njegov automobil je bio parkiran tu kod njihove kuće, a radnik iz obližnje auto-perionice koji je primetio požar, obavestio ga je da skloni automobil.

- Odmah sam otišao da preparkiram auto i za to vreme dok sam se sklonio plamen je buknuo sve do krova. U milisekundi se sve rasplamsalo - priča on.

Na licu mesta bio je i zet starijeg bračnog para, koji je kazao da muškarac i žena imaju tri ćerke, ali da su sami živeli u kući koja je izgorela.

Podsetimo, vatrogasci su iz požara najpre uspeli da izvuku jednu osobu - ženu, koja je zadobila teške opekotine i lekari su ubrzo prevezli u bolnicu. Nakon toga, iz kuće je izvučen i muškarac, međutim, on je na licu mesta podlegao zadobijenim povredama.

Vatrogasci su iz požara najpre uspeli da izvuku jednu osobu - ženu, koja je zadobila teške opekotine i lekari su ubrzo prevezli u bolnicu. Nakon toga, iz kuće je izvučen i muškarac, međutim, on je na licu mesta podlegao zadobijenim povredama.

- Dobili smo dojavu u 10.30 da gori kuća na Tošinom bunaru. 10 vatrogasnih vozila sa 31 vatrogascem stiglo je na lice mesta za četiri minuta, međutim zatekli smo požar u kući u razbuktaloj fazi - objšanjva komandant vatrogasno-spasilačke brigade Beograda Miloš Majstorović.

On dodaje da su vatrogasci iz kuće najpre uspeli da izvuku jednu osobu.

- Uspeli smo brzo da izvučemo ženu iz vatre i nju smo predali Hitnoj koja ju je prevezla na VMA. Drugo lice, muškarac, bilo je zarobljeno u većoj količini komunalnog otpada u kući i dvorištu. Nažalost on je preminuo - rekao je Majstorović.

Kako je objasnio, uzrok požara biće naknadno utvrđen.

Bonus video: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=yvdKOtmleZo

 

Komentari (0)

Loading