OTIŠAO DA KUPI DETETU PICU, PA GA SAČEKAO "UBICA NA TROTINETU"! Evo ko je bio Zečević koga je ubica Luke Žižića likvidirao prošle godine!

Autor:

Hronika

20.05.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su ubistvo tridesetosmogodišnjeg muškarca, Nikole Zečevića Zeke počinjeno 12. februara 2021. godine u Kragujevcu.

OTIŠAO DA KUPI DETETU PICU, PA GA SAČEKAO "UBICA NA TROTINETU"! Evo ko je bio Zečević koga je ubica Luke Žižića likvidirao prošle godine!

Foto: facebook.com/printscreen

Ubica Stefan M. (23) zapravo ,,ubica na trotinetu“ koji je u Beogradskom kafiću ,,Ritual“ likvidirao vlasnika kafića Luku Žižića 28. aprila ove godine a nedugo posle toga bio uhapšen.

Ovaj profesionalni ubica iz Kraljeva priznao da je on ubio Nikolu Zečevića u Kragujevcu kobnog 12. februara 2021. godine. Na sličan način na koji je ubijen Zečević, ubijen je i Luka Žižić s tim što je nakon ubistva Zečevića pobegao kolima uz pomoć više lica.

Biznismen i žestok momak iz kriminalnog miljea Nikola Zečević Zeka (38), ubijen je 12. februara 2021. u glavnoj ulici u Kragujevcu. Nikola je kobne noći smrtonosne hice zadobio od napadače koji je na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak iz kola u pokretu.

Njegova tetka tada je rekla da ga je napadač sačekao ispred zgrade i ustrelio po povratku iz pekare.

- Samo je otišao da detetu kupi picu za večeru i kad se vraćao neko ga je sačekao. On je svoje odležao, a pretili su mu još pre deset godina da će kad tad da se osvete - rekla je ona u noći ubistva.

Zečević je bio u zatvoru zbog ranjavanja sina vlasnika menjačnice. To je učinio pre dvanaest godina. On je bio vlasnik Vile Jelena, apartmana za izdavanje, a živeo je u zgradi pored. Ubijeni Nikola Zečević je sin šefa policijkog Odseka oružja i municije u penziji.

Stefan M. se nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je 28. aprila ove godine izvršio teško ubistvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu, prenosi ucentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading