DANAS SE NASTAVLJA SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ: Obranu će izneti i njen bivši saradnik

Autor: Republika

Hronika

18.05.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrkalovićeva negirala navode da je naložila načelniku novosadske policije da Darka Eleza stavi pod operativnu odbranu.

DANAS SE NASTAVLJA SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ: Obranu će izneti i njen bivši saradnik

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dijana Hrkalović

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje bivšoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović.

Ona se tereti da je iskorišćavanjem službenog položaja kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

Hrkalovićeva je završila iznošenje svoje odbrane, a danas to treba da učini i bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković.

Na prethodnom pretresu, Hrkalović je negirala da poznaje vođu organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, kao i da ima veze sa ubistvom Vlastimira Miloševića, 30. januara 2017. godine u centru Beograda.

Takođe, negirala je navode da je naložila načelniku novosadske policije da Darka Eleza stavi pod operativnu odbranu kako bi ga zaštitila da ne mogu druge policijske uprave da ga nadziru.

Podsetimo, Dijana Hrkalović, je optužena za trgovinu uticajem, sumnja se da je kočila istrage, sklanjala dokaze i pomagala ljudima iz kriminalnog miljea da ne budu procesuirani. Na prethodnom suđenju ona je negirala krivicu i najavila da će detaljno izneti svoju odbranu.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading