OTAC UPUCANE MILENE IZ KRAGUJEVCA U SUZAMA: Preklinje za pomoć, - "To može da joj spasi život"

Autor: Republika

Hronika

17.05.2022

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njegovim rečima, ništa nije bitno koliko to da Milena bude živa i da nastavi da bude majka svojoj deci.

OTAC UPUCANE MILENE IZ KRAGUJEVCA U SUZAMA: Preklinje za pomoć, - "To može da joj spasi život"

Foto: Printskrin

Miroljub otac Milene M. (35) koju je suprug Vladimir (40) preksinoć upucao u glavu u naselju Pivare u Kragujevcu u suzama moli da im se pomogne da se nesrećna žena što pre transportuje na VMA.

Miroljub Milošević otkriva da je Milena u veštačkoj komi i da se plaši da je mnogo vremena izgubljeno.

Nemam ništa loše da kažem o lekarima koji trenutno brinu o mojoj Mileni u Kragujevcu, ali i oni su se složili da će biti mnogo bolje da je prebace na VMA. Trebalo je to danas da urade ali joj se stanje pogoršalo. Lekari su rekli da bi joj šanse da preživi na VMA bile malo veće – priča uplakani otac, a prenosi Informer.

On dodaje da su mu lekari, takođe rekli da Milenino stanje može da bude stabilno za transport ali i da je bitno kako će je transportovati.

Molim vas da me razumete, možda bi mogli i helikopterom da je prevezu. To je najbrži, verujem i najbolji način. Ne znam kome da se obratim da se mom detetu pomogne. U životu nije mrava zgazila pomagala je svima, sada je njoj potrebna naša pomoć – priča jecajući nesrećni otac koji, kako kaže ne može da sedi skrštenih ruku u svom domu dok mu se ćerka bori za život.

Prema njegovim rečima, ništa nije bitno koliko to da Milena bude živa i da nastavi da bude majka svojoj deci.

Podsetimo, Milena je teško ranjena kada je joj je suprug Vladimir M. pištoljem pucao u glavu u porodičnoj kući, a potom pobegao. Kasnije tog dana je uhapšen kada se predao policiji. On bi trebalo sutra da bude saslušan u nadležnom tužilaštvu

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading