Upucana MILENA, koju je muž teško ranio, i dalje lebdi između ŽIVOTA i SMRTI! Oglasio se jedan od hirurga koji ju je operisao!

Autor:

Hronika

17.05.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon komplikovane intervencije koju je juče izveo tim hirurga, nesrećna Milena je još u kritičnom stanju.

Upucana MILENA, koju je muž teško ranio, i dalje lebdi između ŽIVOTA i SMRTI! Oglasio se jedan od hirurga koji ju je operisao!

Foto: Printskrin

Milena M. (35) kojoj je muž Vladimir M. (40) u noći između nedelje i ponedeljka pucao u glavu u porodičnoj kući u Kragujevcu, i dalje je u kritičnom stanju, saopšteno je Informeru u Univerzitetskom kliničkom centru u ovom gradu.

Kako Informer nezvanično saznaje od jednog hirurga iz tima koji je operisao nesrećnu ženu operacija je bila izuzetno komplikovana.

- Nakon komplikovane intervencije koju je juče izveo tim hirurga, ona se nalazi u Jedinici intenzivne nege Službe za enesteziju i reanimatologiju, a njeno zdravstveno stanje se i dalje vodi kao opšte teško sa životnom ugroženošću - rekao je hirurg i dodao: 

- Milena je bukvalno na liniji između života i smrti, njene povrede su izuzetno teške jer je metak napravio prostrelnu ranu i napravio veliko razaranje naročito na izlasku - objasnio je hirurg. 

Podsećanja radi, Milena M., lekarka koja je radila u Nemačkoj, teško je povređena kada je njen suprug Vladimir M. pucao u nju, navodno dok je spavala.

Vladimir M. zločin je počinio pištoljem koji je imao u nelegalnom posedu. Nakon toga Vladimir je pobegao iz kuće i bila je za njim raspisana potraga. U nekom trenuktu oko 15 sati Vladimir se navodno pojavio kući, kada je njegov otac pokušao da ga ubedi da se preda i otme mu pištolj. Međutim, u tome nije uspeo. Vladimir je svojim automobilom potom otišao, ali ga je policija zaustavila na oko pet ulica dalje od porodične kuće.

Nakon dva sata pregovora Vladimir M. se predao policiji. U jednom trenutku sa njim je navodno razgovarao i njegov brat od strica, kako bi ga sprečili da izvrši saomoubistvo i da da se preda, ali i da ne počini još neko zlo. U svakom slučaju Vladimir se policiji predao oko 17.10 sati. 

Iz kog je razloga je Vladimir pucao u svoju ženu još uvek se ne zna, ali se spekuliše da je motiv ljubomora, ali i to da je eventualno želela da se razvedu. Ipak šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom koja je u toku. 

Inače, kako saznajemo Vladimiru je nakon hapšenja određeno policijsko zadržavanje i sutra bi trebalo da bude priveden kod tužioca. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading