Godinama ZLOSTAVLJAO MUŠKARCE, svi ćutali! Silovatelj iz Trstenika konačno završio na ROBIJI!

Autor:

Hronika

17.05.2022

05:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. U. (38) iz Trstenika pravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora zbog krivičnog dela silovanje na ponižavajući način.

Godinama ZLOSTAVLJAO MUŠKARCE, svi ćutali! Silovatelj iz Trstenika konačno završio na ROBIJI!

Foto: www.profimedia.rs

 

Apelacioni sud u Kragujevcu ovom odlukom potvrdio je presudu Višeg suda u Kruševcu donetu 2021. godine. Suđenje N. U. zbog silovanja dva mladića bilo je zatvoreno za javnost.

Policija je sada osuđenog Trsteničanina uhapsila početkom novembra 2020. godine, nakon što se posumnjalo da je mladića od 19 godina obljubio na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30. oktobra.

- Sve se dogodilo oko dva sata posle ponoći na benzinskoj pumpi, gde je radila žrtva i koja je ispričala da je krivično delo počinjeno u toaletu ovog objekta i da ga je primorao da ga oralno zadovolji. Slučaj je otkrilo okruženje mladića, nakon što se našao u veoma teškom psihičkom stanju, pa je sve prijavljeno policiji, gde se tada osumnjičeni branio ćutanjem - navodi izvor Novosti.

Nakon što mu je određen pritvor do 30 dana, počele su i priče da mladić verovatno nije jedina žrtva. Uskoro se Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu javio još jedan oštećeni, pa je istraga proširena.

- Priče da je maltretirao muškarce već duže vreme su se prenosile po Trsteniku, ali javno niko nije smeo o svemu da govori zbog straha ili stida, budući da je reč o maloj sredini. Godinama ga je pratio loš glas. Ponašao se nasilno, mnogi su sumnjali da je počeo da se poremećeno ponaša nakon boravka u zatvoru. Imao je već jedno dete u braku, a onda mu je supruga rodila drugo u danu kada je uhapšen zbog prvog silovanja - rekao je izvor.

Osuđeni N. U. je povratnik, a prema nezvaničnim informacijama, osuđivan je zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju u Štulcu, mestu nadomak Vrnjačke Banje 2011. godine.

Zabeleženo je i da je, navodno, pucao iz lovačke puške za koju nije imao dozvolu, a dovodio se i u vezu sa učešćem u kafanskoj tuči koja se dogodila 2004. godine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading