HALABRIN BIO ŽRTVA BELIVUKOVOG KLANA?! Skinuli ga, zakopali i upucali u glavu!

Autor:

Hronika

16.05.2022

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pre tačno dve godine, 16. maja 2020, u Sopotu je pronađeno raskomadano telo Aleksandra Halabrina (28).

HALABRIN BIO ŽRTVA BELIVUKOVOG KLANA?! Skinuli ga, zakopali i upucali u glavu!

Foto: facebook.com/printscreen

Pronađeno je u plitkom grobu u livadi u Parcanima kod Sopota, a imalo je prostrelnu ranu na glavi.

Telo je otkrio čobanin Mirko Maksimović, koji je napasao koze. Noge i trup su bili u zemlji, a gornji deo tela je bio otkriven. Noge i trup bili su zamotani u kesu. Da prizor bude još gori, leš nije imao odeću, bio je go.

facebook.com/printscreen

Aleksandar Halabrin

Aleksandar je nestao nepuna dva meseca ranije, 20. marta. Poslednji put je viđen tog dana oko 14 sati.

- Pitala sam ga kako je, jer je iz Janošika otišao u Beograd da se nađe s prijateljima. Rekao mi je da je dobro i da ćemo se čuti kasnije - rekla je svojevremeno njegova majka, kojoj je Aleksandar bio jedinac.

Kako je dodala, istog dana je oko 16 sati ponovo pokušala da dobije sina, ali je bio nedostupan.

- Niko nije posumnjao da ovako nešto može da se desi. U martu je doputovao iz Mađarske, pa mu je određena mera samoizolacije. Svi su mislili da je zbog toga pobegao od kuće i da se krije. Međutim, moje najcrnje slutnje su se obistinile posle dva meseca - kaže neutešna majka.

Sumnja se da Halabrin još jedna u nizu žrtava klana Veljka Belivuka.

Starsport, E-stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

- Mog sina je prijatelj odvezao na Banjicu. Neko vreme ga je čekao, ali mu je Aleksandar javio da ga ne čeka i da će ga pozvati kada bude trebalo da dođe po njega. Policija je saznala da je moj sin poslednji put viđen živ sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, vođom navijača Rada, a poznato je da je Belivuk nekada takođe bio Radov navijač. Moj sin je seo u auto sa Stefanom Mirkovićem Gošom kojem je verovao. Sa njima u kolima je bila još jedna osoba - kaže neutešna majka i dodaje da nikada nije čula da njen sin spominje Veljka Belivuka.

Halabrin se družio sa Lazarom Vukićevićem, za čiju otmicu i ubistvo se terete Belivuk i njegov klan, a bio je blizak i sa nekadašnjim vođom Partizanovih navijača, Nenadom Alajbegovićem Alibegom, na koga je više puta pucano, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading