POZNATO ODAKLE STIŽU DOJAVE O BOMBAMA! Sve veći pritisci na Srbiju zbog neuvođenja sankcija Rusiji!

Autor:

Hronika

16.05.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve lažne dojave o podmetnutim bombama upućene su sa servera u inostranstvu. Pretpostavka je da je reč o vidu pritiska na našu zemlju zbog neuvodjenja sankcija Rusiji.

POZNATO ODAKLE STIŽU DOJAVE O BOMBAMA! Sve veći pritisci na Srbiju zbog neuvođenja sankcija Rusiji!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Policija, dojava o bombama

Sve je počelo nakon početka agresije Rusije na Ukrajinu mejlovima o lažnim bombama u avionima Er Srbije od Beograda do Moskve. Dojave o bombama potom su se pojavile i u tržnim centrima, zatim i školama, prenosi Blic.

Kako saznajemo, dojave su upućene sa servisa Proton mejla i veoma je teško ući u trag pošiljaocima.

Danas je u 21 školi u Beogradu i nekoliko drugih gradova cirkularnim mejlom javljeno da je postavljena bomba, ali se ispostavilo da su sve dojave lažne. U toku popodneva, dojavljeno je da su postavljene bombe i na mostovima u prestonici i u tržnim centrima, ali se ispostavilo da su i one lažne.

Dojave koje su poslate školama, poslate su mejlom sa propratnim tekstom u kojem je pisalo:

- Čudan osećaj smirenosti kao da čekamo normalan dan, ista rutina kao i uvek. Mrzimo sebe, ali želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu. Osećaj da je sve oko sebe samo san nas ne napušta. ne vidimo razloga da pišemo nešto drugo. Na kraju, možemo reći da nismo prvi i daleko od poslednjih. Ubijaće vas automobilima, bombama, noževima, svime što vam dođe pod ruku. Ološ poput nas unišiće sve oko sebe, jer je svet truo, svi ste truli iznutra - piše u mejlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Opanak

16.05.2022 19:45

Pa kad se zna server s kog psihopate salju gadjajte taj server onda ... to je pravo resenje sto bi trazili personalnu budalu

Odgovori 13 1
Pera

16.05.2022 20:11

Samo bolesne osobe i kreteni to rade. Misle da se mi bojimo njihovih laznih bombi, pa preziveli smo gore, a ne ove njihove zaje..e

Jole

16.05.2022 23:57

Ovi mrze sebe i svet i sve oko sebe. Ali bi da unistavaju i ubijaju. Klasicna definicija satanista. To je taj nacin razmisljanja. Znaci ako je to zapadna politika sad je bar jasno sta zastupaju. Satanska posla, mrze sebe i mrze sve oko sebe to je to.