PRESTRAVIĆETE SE: SVIREPI UBICA IGOR SRBIN U ZATVORU RADI SAMO OVU STVAR!

Autor: Republika

Hronika

06.01.2018

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozloglašeni višestruki ubica "Igor Srbin" u španskom zatvoru provodi dane sam u ćeliji odbijajući bilo kakav kontakt.

RepublikaFoto: twitter.com/Alfonso_Egea
Igor Vaclavić, poznatiji kao "Igor Srbin"

Jedina stvar koju je zatražio čuvarima najstrože čuvanog zatvora jeste - Biblija.

Otkako je Norbert Feher, alijas Igor Vaclavić (najpoznatiji kao "Igor Srbin"), dolijao nakon višemesečne potere u koju je bila uključena čitava Evropa, na Fejbuku se oglasila i Frančeska Veri, ćerka jedne od njegovih žrtava, koja mu je poručila da je "bolje da ćuti" komentarišući natpise u italijanskoj štampi da Igor ni sa kim ne razgovara, niti zahteva bilo kakve posete.

Španski mediji objavili su da okoreli ubica živi "mirnim životom iseljenika u svojoj zatvorskoj ćeliji".

U članku koji su objavili i španski i italijanski mediji, a koji je citirala ćerka ubijenog Valerija Verija, čuvara šume u kojoj se Feher krio nakon ubistva Davida Fabrija, vlasnika bara iz Bolonje, piše da se ubica poptpuno osamio u španskom zatvoru Zuera u izolacionom krilu sa 23 zatvorenika.

Kako piše italijanski "Il Resto del Carolino", a prenosi blic, Feher ne izlazi iz svoje ćelije iako dnevno ima dva sata na raspologanju da napusti ćeliju i prošeta po zatvorskom izolacionom krilu.

Zatvor Zuera važi za jedan od najbolje čuvanih, a "Igor Srbin" smešten je sam u ćeliji od nekoliko kvadrata u kojoj se nalazi samo jedan prozor sa rešetkama.

Vrata ćelije su metalna i hermetički se zatvaraju, a ubica sa srpskim državljanstvom je pod 24-satnim nadzorom, jer, kako prenose italijanski i španski mediji, zatvorsko obezbeđenje plaši se da bi Feher "mogao da dođe do oružja i naškodi sebi ili drugima".

U ćeliji ima fiksirani krevet sa dušekom od sunđera, ve-ce šolju, lavabo i ogledalo (takođe fiksirani), a čuvari ga posmatraju kroz špinjunku od blindiranog stakla. Njegova ćelija svakodnevno se temljeno pretresa.

"Igor Srbin" odbija bilo kakav kontakt, pa je tako odbio i ponuđeni telefonski poziv i spoljne posete, uključujući i onu svog advokata. Iako mu je ponuđen i TV, nemilosrdni ubica je i to odbio zatraživši od čuvara samo primerak Biblije, ali nije naglašeno na kom jeziku.

"On je zver koja i dalje može da ujede iako se nalazi u sobi od gvožđa i cementa", pišu italijanski mediji navodeći da je Feher "vrlo nepredvidiv".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading