SIN ŽENE KOJA JE ISKASAPILA MUŽA TRAŽI 500 EVRA ZA GOSTOVANJE U EMISIJI: Totalno ludilo, krvavi pir iz Zrenjanina upravo je dobio NOVI ČIN!

Autor:

Hronika

15.05.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Tereze Perić (46), koja je brutalno iskasapila muža Srđana (42) tražio je 500 evra za gostovanje na TV Pink kod Jovane Jeremić.

SIN ŽENE KOJA JE ISKASAPILA MUŽA TRAŽI 500 EVRA ZA GOSTOVANJE U EMISIJI: Totalno ludilo, krvavi pir iz Zrenjanina upravo je dobio NOVI ČIN!

Foto: ST/A: Nalbantjan

Gledaoci televizije Pink i emisije Novo jutro koju vodi i uređuje Jovana Jeremić ostali su u šoku nakon frapantnih saznanja da je sin Tereze Perić tražio novac kako bi gostovao u emisiji.

Jedna od tema kojom se Jovana Jeremić bavila u novom jutru jesu i svirepa ubistva koja su se odigrala u Srbiji u nedelji za nama, a svakako najkrvoločnije je ubistvo iz Zrenjanina.

Kako je Republika već pisala, krvavi pir u porodičnoj kući odigrao se nakon što je Teraza muža uspavala tabletama a zatim ga izbola nožem dok je spavao.

Republika

Foto: Republika/Privatna arhiva

 

Da razmere zločina bude još veće, onda ga je potom isekla motornom testerom, a njegove genitalije skuvala u loncu, i to dok je njena maloletna ćerka bila u kući.

Priliku da o zločinu koji danima trese Srbiju govori i dobio je i njen sin, pošto je TV Pink pokušala da napravi intervju u kom bi bili poznati svi detalji ovog svirepog zločina.

Međutim, kako je otkrila Jovana, on je tražio 500 evra da gostuje u emisiji.

- Kod mene je sve otvoreno, javno ću da kažem, Terezin sin je tražio od mene 500 evra da gostuje u emisiji - rekla je Jovana ostavljajući gledaoce u neverici.

Podsetimo, Srđan Perić uz bolne jauke netešne majke Berte, sestre Jelene, rodbine, prijatelja i komšija, sahranjen je u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nije Lud

15.05.2022 10:30

Što da im gostuje za dž