KOMŠIJE O BRUTALNOM UBISTU KOD BARAJEVA: Slavoljub je umislio da može sa Snežanom da bude u EMOTIVNOJ VEZI, bio je slabašan, možda mu je neko POMOGAO u zločinu!

Autor:

Hronika

15.05.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Rožanca kod Barajeva tvrde da je Slavoljub J. ubio komšinicu Snežanu Đuričić jer je želeo da ostvari emotivni odnos sa njom, a ona ga je odbila

KOMŠIJE O BRUTALNOM UBISTU KOD BARAJEVA: Slavoljub je umislio da može sa Snežanom da bude u EMOTIVNOJ VEZI, bio je slabašan, možda mu je neko POMOGAO u zločinu!

Foto: ST/D. KADIĆ

Slavoljub J. (62) iz sela Rožanci kod Barajeva, koji je osumnjičen da je zaklao svoju prvu komšinicu, učiteljicu Snežanu Đuričić (61), kobnog dana ju je navodno prvo napao u plasteniku i udarao je prskalicom za vodu, a tek kasnije brutalno izbo nožem i zapalio kuću.

Učiteljica je, podsetimo, nađena u četvrtak uveče u letnjoj kuhinji sa prerezanim grkljanom nakon što su vatrogasci sanirali objekat koji je goreo na njenom imanju. Sumnja se da su se tog dana Slavoljub i Snežana iz za sada nepoznatog razloga posvađali i da je svađa eksalirala u brutalno ubistvo.

Slavoljub je osumnjičen da je nožem ubo Snežanu tri puta, a zatim joj prerezao vrat. Nakon ubistva, zapalio je njenu štalu, a da bi nakon nekoliko sati dok je bio sakriven u špajzu prerezao sebi vrat. Prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Beogradu, gde mu se bore za život.

Jurio je po imanju

- Njih dvoje su u četvrtak ujutru pili kafu ispred njene kuće i delovali srećno i nasmejano. Pozdravljali su komšije i ništa nije slutilo na nezapamćenu tragediju. Snežana je otišla na posao, a vratila se posle podne, čula se sa ćerkama, pa posle ručka otišla u plastenik gde je planiarala da nešto seje - priča komšija sa knedlom u grlu i dodaje da se tada pojavio Slavoljub:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Vatrogasci ispred kuće ubijene učiteljice

- Priča se da je on učiteljicu napao prskalicom i počeo da je tuče. Pobegla je u letnju kuću, ali ju je sustigao. Boravio je stalno tu, pa mu je teren bio dobro poznat, a ne zna se da li je nož nosio sa sobom ili ga je dograbio u kuhinji.

Neuračunljiv

Kako meštanin kaže, svi veruju da je Slavoljub zločin zapravo isplanirao.

- On je umislio da bi oni mogli da budu u nekakvoj emotivnoj vezi. Možda je on tada pitao da budu zajedno, pa ga je odbila i on je poludeo - priča komšija i dodaje da je Jeremić bio neuračunljiv i da je na osnovu toga ostvario invalidsku penziju:

- Snežana je bila dama, kulturna i niko joj nije bio ravan u ovom kraju. Pa ona nikad ne bi bila sa njim! Sve je on to izmislio u svojoj ludoj glavi.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Kuća i dvoriše ubijene Snežane

Jezivo ubistvo učiteljice prestravilo je sve žitelje ovog mirnog sela nadomak Barajeva.

- Lečio se od alkohola, jedno vreme je baš pio, ali je to batalio zbog zdravlja. Nije video najbolje i pitanje je da li je on baš sam sve mogao da organizuje i počini ubistvo, jer je građom bio slabašan, ne bi nas čudilo da mu je neko pomagao - kaže sagovornik Kurira.

Mračne tajne

Bratanac bio u zatvoru

Meštani Rožanca tvrde da je Slavoljubov bratanac takođe bio u zatvoru, navodno zbog ubistva.

- Slavoljub ga je odgojio. Pre nekoliko godina dogodio se zločin, pa je on uhapšen sa još nekim momcima sa kojima se družio. Iza rešetaka je bio tri ili četiri godine, a onda je oslobođen. Izašao je iz zatvora i tada se hvalio da mu je država platila oštetu što je boravio nedužan u zatvoru, a meštani su pričali da je neko iz njegove ekipe priznao zločin, pa su ostali pušteni na slobodu - kaže žitelj ovog sela.

Reči hvale

Snežanu volelo celo selo

Meštani kažu da je Snežana bila odmerena i uvek spremna da pomogne svima.

- Sneža je bila čovek zmaj! Eto imala je tu tragediju da sama provede ove poslednje godine bez partnera, ali takav je život. Često je išla u Barajevo da pomaže deci oko unučadi. Sve je stizala, i oko kuće, i posao učiteljice i da se pošteno bavi svojim potomcima, ma svi su je obožavali - kaže komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading