UBIO GA, PA ZAKOPAO NA SALAŠU! Pronađeno telo Radula iz Horgoša za kojim se tragalo od 15. januara!

Autor:

Hronika

13.05.2022

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Radula T. (75) iz Horgoša, za kojim se traga od 15. januara ove godine, pronađeno je zakopano na jednom salašu u blizini Horgoša, a kako saznajemo, nesrećni čovek je ubijen.

UBIO GA, PA ZAKOPAO NA SALAŠU! Pronađeno telo Radula iz Horgoša za kojim se tragalo od 15. januara!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

Osumnjičeni za ubistvo je Tibor K. iz Horgoša (37), koji se trenutno nalazi u pritvoru u Novom Sadu zbog vršenja imovinskih krivičnih dela, saznaje "Blic".

U prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca u Subotici Branislava Rankova, uviđaj je obavila Policijska uprava Kikinda.

Tibor K., je uz odobrenje sudije Osnovnog suda u Senti i u prisustvu zatvorskih čuvara bio dovežen na mesto na kojem je zakopao beživotno telo Radula T. u januaru, i prisustvovao je uviđaju.

"Blic" saznaje da ga je zamenik tužioca Branislav Rankov saslušao i da je osumnjičeni priznao da je lišio života Radula T., a nakon toga je vraćen u Novi Sad, u pritvor.

Motivi zločina nisu poznati, ali najverovatnije da je reč o koristoljublju.

Branislav Rankov, zamenik VJT Subotica, izdao je naredbu za obdukcija tela Radula T, a kako nezvanično saznajemo, protiv Tibora K. će biti podneta prijava u redovnom postupku za krivično delo ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading