NEĐELJKU POVEĆANA KAZNA ZATVORA: Evo koliko godina je ukupno dobio ubica sa Tvitera, zbog podmukle likvidacije Mileusnića

Autor:

Hronika

13.05.2022

15:56

Apelacioni sud u Beogradu povećao je za pet godina kaznu zatvora Neđeljku Đuroviću, koji je prvostepenom presudom bio osuđen na 30 godina zatvora zbog toga što je 27. januara 2019. u Beogradu, na podmukao način ubio studenta iz Čačka Miloša Mileusnića.

NEĐELJKU POVEĆANA KAZNA ZATVORA: Evo koliko godina je ukupno dobio ubica sa Tvitera, zbog podmukle likvidacije Mileusnića

facebook.com/printscreen

Ubica s Tvitera, kako je prozvan, studenta kog nije poznavao ubio je tako što mu je prišao u mraku kada je izlazio iz zgrade i nije se nadao napadu, pa nije mogao ni da pruži otpor i tri puta ga ubo nožem.

- Nakon održane sednice veća, Apelacioni sud je doneo presudu kojom je, usvajanjem žalbi Višeg javnog tužioca u Beogradu, preinačio prvostepenu presudu, u pogledu odluke o kazni i Neđeljka Đurovića, zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo, osudio na kaznu zatvora u trajanju od 35 godina. U preostalom, delu prvostepena presuda je potvrđena - saopštio je Apelacioni sud u Beogradu, prenosi Kurir.

facebook.com/Milos Mileusnic

Ubijeni Miloš

Po nalaženju Apelacionog suda, u delu odluke o kazni, kako se navdi, osnovano je žalbom Višeg javnog tužioca u Beogradu ukazano da je kazna na koju je okrivljenog osudio prvostepeni sud neadekvatno odmerena.

- Iz tog razloga je Apelacioni sud, dajući pravilan značaj utvrđenim olakšavajućim okolnostima na strani okrivljenog, a istovremeno ceneći i sve okolnosti konkretnog slučaja, prvostepenu presudu u tom delu preinačio i okrivljenog osudio na kaznu zatvora u trajanju od 35 godina nalazeći da je ovako odmerena kazna srazmerna težini izvršenog krivičnog dela i stepenu krivice okrivljenog - navodi se u odluci suda.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Podesen

13.05.2022 17:12

Malo dobio,smrtna bila taman ali odmah još pre 3 godine,sta se čekalo,zašto ga hraniti džabe.