JUČE OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA SINOM, A DANAS SA NJIM SKOČILA KA SMRTI: Žena pre užasa u Mirijevu tražila ključ od tavana!

Autor: A.P.-M.Š.

Hronika

13.05.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.K. je juče objavila fotografiju sa sinom sa kojim je danas skočila sa zgrade u Mirijevu.

JUČE OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA SINOM, A DANAS SA NJIM SKOČILA KA SMRTI: Žena pre užasa u Mirijevu tražila ključ od tavana!

Foto: Društvene mreže

M.K., koja je jutros oko 8.30 časova u Ulici Grge Jankesa u Mirijevu skočila sa detetom (5), juče je objavila fotografiju sa sinom iz kafića, a pre toga je danima tražila ključ od tavana!

SESTRA NE ZNA DA SU JOJ MAJKA I BRAT U BOLNICI

Dečak sa kojim je prema pretpostavci istražnih organa, majka skočila u naručju je N. Ć., njegova starija sestra A. Ć. je u školi i još uvek ne zna za užas u porodici.

Republika

Foto: Republika.rs

Muž sa policajcima

Inače, devojčica je učenica petog razreda i divno je dete koje trenira borilacke vestine. Otac S. Ć. na mukama je kako da joj saopšti da su joj majka i brat u bolnici, naveli su poznanici.

KOMŠIJE: BILA JE NEPRISTUPAČNA, TRAŽILA JE KLJUČ OD TAVANA

Komšije kažu da je M.K. u poslednje vreme bila stalno neraspoložena i nervozna.

Nije pristupačna žena, gleda svoja posla i sa decom smo je stalno sretali. Sinčić sa kojim je skočila ide u vrtić kod zgrade i moja unuka se lepo igra sa njim. Imali su ranije tri psa, pa su se komšije bunile zbog njih - ispričao je jedan od komšija. 

Kako se saznaje od komšija, M.K. je pre nekoliko dana tražila ključ do krova pod izgovorom da hoće detetu da pokaže pogled. 

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading