Momir za Republiku svedoči kako je juče uspeo da izbegne smrt od ženinog noža: MUČKI mi je prišla s leđa i NAPALA ME NOŽEM! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

12.05.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momir Miljušković ( 63) juče kasno popodne povredjen je kada ga je u porodičnom stanu u Mirijevu Divna Mijušković sa kojom se razveo pre dva meseca posle 40 godina braka, napala kuhinjskim nožem. Na sreću, njegove povrede nisu velike i opasne po život, a isečen je po rukama, nakon čega mu je ukazana lekarska pomoć.

Momir za Republiku svedoči kako  je juče uspeo da izbegne smrt od ženinog noža: MUČKI mi je prišla s leđa i NAPALA ME NOŽEM! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/A. Popović

Momir Mijušković

- Kuvao sam kafu kad mi je došla iza leđa i nožem koji je donela iz svoje sobe u koju se sama izolovala odavno, počela da me ubada tupim vrhom u leđa zato što sam joj se pre toga suprotstavio i nisam joj dozvolio da nasrne na snaju koju je inače ugnjetavala i vređala. Počela je da viče:" Braniš ku*vu, slepcu jedan"- svedoči povređeni muž.

On dalje objašnjava da je zbog nemaštine izbio sukob i juče, a i mnogo puta ranije u ovoj porodici.

Foto: ST/A. Popović

Momir Miljušković

- Divna je htela da snaja plaća infostan, a ne ja, i razbesnela se zbog izvršitelja koji nas muče zbog neplaćenih računa uz velike kamate. Ja sam išao u PIO fond juče pre nego me je napala i da tražim izvršitelja da se dogovorimo kako da plaćam jer mi već odbijaju od penzije dosta i kredit još imam na to. Divna je vikala da snaja plaća infostan, ali ja znam da ona to ne može jer ima malu platu i troje dece - pojašnjava nesrećni čovek.

Agresivnu ženu policija je posle napada odvela u pritvor i čeka je saslušanje za porodično nasilje koje je počinila. 

Foto: ST/A. Popović

Povrede koje je Momiru Miljuškoviću nanela žena

Miomir je za Republiku ispričao da već šest godina trpi fizičke napade žene sa kojom je dobio decu i unuke, ali da je sada preterala u svakom smislu. Iako je rešio da pravdu prepusti pravosudnim organima koji će nada se Divnu osuditi na zatvor ili je poslati u bolnicu na obavezno lečenje i time je udaljiti od porodice.

- Neka sud i policija rade šta bude trebalo jer mi nismo uspeli da je obuzdamo. Ja je neću goniti. Napadala je i unuke i decu i sve oko sebe, a ja sam uvek pokušavao da je smirim i urazumim. Unosila mi se često u raspravama u lice i udarala me predmetima i rukama kao i sve druge u kući, a ja bih je samo odgurnuo i prekinuo sukobe. Pretili smo joj policijom, ali ona bi nas preduhitrila i mene prijavljivala kao da je ona žrtva. I pred komšijama je tako glumela i pokazivala im modrice po rukama jer joj lako izlaze i od najmanjeg stiska koji bih morao da joj zadam u samoodbrani. Snaju je mucila jer je duplo lakša i slabija od nje - priča Momir.

Uhapšena nasilnica ne govori sa ćerkom mesecima, a sin pokušava da se odseli sa decom i ženom, ali zbog finasija ostaje da živi sa još sest osoba u očevom stanu površine 43 kvadrata.  

- Ja sam vikendom odlazio kod naše ćerke udate u Vrčinu da bih se malo sklonio od tenzije. Međutim, ona je ćerku napadala da mi po naselju nalazi žene - priča Momir koji se juče prvi put konačno odvažio da pozove policiju nakon što je uspeo da otme nož bivšoj ženi.

Policija je saslušala oboje i konstatovala da je iskrvario usled napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading