OSTAO BEZ ZAŠTITE! Ubijeni LUKA PERENČEVIĆ već jednom izbegao smrt! Bilo mu dobro dok nije uhapšen VELJA NEVOLJA!

Autor:

Hronika

11.05.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perenčevićevi problemi ponovo postali vidljivi nakon hapšenja klana Veljka Belivuka u februaru 2021.

OSTAO BEZ ZAŠTITE! Ubijeni LUKA PERENČEVIĆ već jednom izbegao smrt! Bilo mu dobro dok nije uhapšen VELJA NEVOLJA!

Foto: Printskrin

Luka Perenčević

Krimi-grupa Luke Perenčevića (28), koji je brutalno likvidiran u beogradskom naselju Banjica u ponedeljak, navodno je zaratila sa suparničkom grupom još pre dve godine zbog nestanka 10 kilograma kokaina, a Perenčević, kako se sumnja, od tada je bio na meti, zbog čega je navodno zatražio zaštitu od klana Veljka Belivuka.

Kako Kurir nezvanično saznaje od izvora upoznatog sa slučajem, Luka je jednom izbegao smrt, navodno 2020. godine, kada je bio napadnut nožem.

Primirje posle hapšenja

- Tada je uspeo da izvuče živu glavu, ali je i shvatio da se zamerio ozbiljnim kriminalcima i da je veoma ugrožen. Navodno se obratio za pomoć Belivukovim ljudima. Jedan čovek blizak Velji Nevolju mu je tada, kako se pričalo, rešio problem, pa se Luka malo opustio - objašnjava izvor upoznat sa prilikama u banjičkom podzemlju.

On dodaje da su Perenčevićevi problemi ponovo postali vidljivi nakon hapšenja klana Veljka Belivuka u februaru 2021.

- Očigledno je da mu nije oprošteno, ali su se ljudi iz podzemlja primirili nakon hapšenja Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove kriminalne grupe. Međutim, nakon primirja, izgleda da su se sada kriminalci ponovo aktivirali, a stari dugovi došli na naplatu - kaže sagovornik i podseća da Banjica važi za kraj navijača FK Rad, kao i da je sam Perenčević bio navijač.

- Ne treba zaboraviti ni da je Belivuk svojevremeno bio radovac, pa da je kasnije prešao na Partizanovu tribinu. Kada je uspostavio svoju dominaciju, pričalo se da je stavio pod svoju kontrolu i navijače sa Banjice, koji su navodno sarađivali sa njegovim klanom i da su bili njegova produžena ruka na Voždovcu - objašnjava izvor Kurira.

Kako su preneli pojedini beogradski mediji, ubijeni Luka Perenčević je u svom poslu sa drogom navodno sarađivao i sa bliskim rođakom vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, koji se trenutno nalazi u bekstvu, a koji je opet bio izuzetno blizak i sa ekipom Belivuk-Miljković.

Zamerio se braći

Pre dve godine na Banjici je ubijen Filip Lepojević (18) iz Perenčevićeve ekipe, a zbog njegovog ubistva se sudi braći Rakočević sa Banjice - Radovanu (38), Petru (35) i Urošu (26).

Oni su na suđenju pominjali Perenčevića, nazvavši ga dilerom, i naveli da ih je on nekoliko dana pre ubistva Lepojevića izbo nožem, te da ih je posle toga navodno pratio.

- Sumnjam da nas je napao jer smo se borili protiv dilera, nismo dozvoljavali da se tu prodaje droga - rekao je jedan od Rakočevića u svojoj odbrani. Upućeni kažu da se sumnja da je Perenčević napao Rakočeviće jer je mislio da oni imaju neke veze sa nestankom 10 kilograma kokaina, zbog kog je on upao u ozbiljne probleme.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading