NJEGA JE UHAPSILA SRPSKA POLICIJA! Dovodi se u vezu sa ubistvom NAČELNIKA BAŠIĆA, kao i likvidacijom ŠMITA!

Autor:

Hronika

11.05.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lukač je danas istakao da MUP Srpske ima dovoljno materijalnih dokaza koji terete naručioca i izvršioca ovih ubistava.

NJEGA JE UHAPSILA SRPSKA POLICIJA! Dovodi se u vezu sa ubistvom NAČELNIKA BAŠIĆA, kao i likvidacijom ŠMITA!

Foto: PU Prijedor

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač saopštio je danas da je u Srbiji, 8. maja, uhapšeno lice koje se dovodi u vezu sa nedavnim ubistvom načelnika Sektora kriminalističke policije Prijedor, Radenka Bašića i još jednim ubistvom u Prijedoru, od pre godinu dana.

Lukač je, prenosi RTRS, to izjavio nakon razgovora sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Aleksandrom Vulinom.

Kako saznajemo, u pitanju je Marko Momić, iz Prijedora, za kojim se tragalo i ranije zbog ubistva Mihajla Stupara zvanog Šmit, čije je unakaženo telo pronađeno u martu prošle godine kod reke Sane u naselju Raškovac.

Podsetimo, Lukač je danas istakao da MUP Srpske ima dovoljno materijalnih dokaza koji terete naručioca i izvršioca ovih ubistava.

- Po jednoj poternici za ubistvo koje smo imali pre godinu dana u Prijedoru, MUP Srbije uhapsio je jedno lice koje sumnjičimo za izvršenje tog ubistva. Povezujemo ga sa izvršenjem ubistva našeg načelnika Bašića, to jest da je narudžba za ubistvo bila od istog čoveka Rajlića, kojeg smo već uhapsili i koji se nalazi u zatvoru tako da ćemo rešiti i jedno ubistvo koje je ostalo iz prethodnog perioda - naveo je Lukač.

Bašić je ubijen 21. marta, iz vatrenog oružja u prijedorskom naselju Pećani.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading