SREĆOM IZBEGNUTA TRAGEDIJA! Napadač bacio bombu na pogrešnu kuću na Lekinom brdu: U toku potraga za počiniocem

Autor: Republika

Hronika

10.05.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričinjena manja materijalna šteta

SREĆOM IZBEGNUTA TRAGEDIJA! Napadač bacio bombu na pogrešnu kuću na Lekinom brdu: U toku potraga za počiniocem

Foto: ST/V.Lukić, Profimedia

Bomba

Bomba koja je bačena noćas iza ponoći na Lekinom brdu je, kako saznajemo, bačena na pogrešnu kuću.

- Napadač je hteo da zastraši muškarca koji stanuje pored M. M., ali je pogrešio dvorište. Bomba koaj je bačena je oštetila šupu i auto porodice koja živi u toj kući. Policija je skinula kamere sa mesta na kom je došlo do eksplozije i u potrazi su za počiniocem - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje slučaj bombe bačene iza ponoći u dvorište porodične kuće M.M. na Lekinom Brdu.

Eksplozija bombe pričinila je manji materijalnu štetu na kući, a povređenih i stradalih nema. VJT u saradnji sa policijom radi na otkrivanju izvršilaca ovog krivičnog dela.

Za sada se sumnja na dva NN izvršioca, kao i da je u pitanju zastrašivanje ne vlasnika ove kuće, već osobe koja živi u neposrednoj blizini i koji je od ranije poznat policiji. Supruga vlasnika kuće prijavila je pre nekoliko dana da je u dvorištu pronašla bombu koja nije eksplodirala.

(Republika/Telegraf)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading