ON JE MANIPULATOR, UPROPASTIO NAM JE DETE: Oglasili se roditelji devojčice (13), progovorili o ZAHTEVU optuženog za silovanje kod Šapca

Autor:

Hronika

10.05.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi je čak tri puta davao različit iskaz

ON JE MANIPULATOR, UPROPASTIO NAM JE DETE: Oglasili se roditelji devojčice (13), progovorili o ZAHTEVU optuženog za silovanje kod Šapca

Foto: Shutterstock

Aleksandar I. (39) optužen da je u junu prošle godine na proslavi jednog punoletstva u Belotiću kod Šapca silovao trinaestogodišnju devojčicu iz istog mesta, tražio je da se suoči sa žrtvom.

On je u Višem sudu u Šapcu zahtevao od sudije da devojčici lično postavlja pitanja, što su njeni roditelji ocenili kao besramno ponašanje.

Zamislite, on je i pored svega hteo da ispituje našu ćerku, a ni ne znamo šta je hteo da je pita. Ona se nije nikad posle događaja srela sa njim, pošto ima status posebno zaštićenog svedoka. Naša ćerka je pod lekovima, ima traume, a sud je ponovo naredio da se izvrši njeno psihološko veštačenje – rekli su za Objektiv roditelji devojčice Vladan i Stanka Ć. iz okoline Bogatića.

Republika

Foto: Shutterstock

Napad/Ilustracija

Kako su istakli, optuženi je čak tri put davao različit iskaz.

U policiji je negirao da se bilo šta desilo, u tužilaštvu je tvrdio da je bio pijan, a na sudu da je sve bilo dobrovoljno. On je jedan manipulator koji je radio kod nas, Iskoristio situaciju da odveze našu ćerku dalje od svečane sale i u mraku je napastvuje. Radio je kod nas, a na kraju nam je upropastio dete. Naša ćerka sada ima 13,5 godina i dok je on bio u januaru kratko na slobodi nije smela da izađe iz kuće. Takav čovek je opasnost, ne samo za naše mesto, nego i za sve ostale – kažu roditelji devojčice.

Suđenje se nastavlja 19.maja kada će se veštak izjasniti o zahtevima optuženog kao i o psihičkom stanju devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading