OVO JE DELO PROFESIONALNOG UBICE! Oglasio se kriminolog o brutalnoj likvidaciji Perenčevića na Banjici!

Autor:

Hronika

09.05.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo Luke Perenčevića (28) na Banjici, po tome kako je izvršeno, najverovatnije delo plaćenog ubice, koji je pažljivo izabrao trenutak da izvrši likvidaciju, kaže za Informer kriminolog Ratomir Antonić.

OVO JE DELO PROFESIONALNOG UBICE! Oglasio se kriminolog o brutalnoj likvidaciji Perenčevića na Banjici!

Foto: Srpski telegraf

Foto: Srpski telegraf

Kriminolog Ratomir Antonić upitan da prokomentariše ubistvo koje se danas, u sred bela dana dogodilo u teretani na Banjici, kaže da je ova likvidacija najverovatnije delo profesionalnog ubice. 

- Smatram da je to delo profesionalnog ubica i to iz više razloga. Prvi je da je verovato pažljivo izabrao mesto i trenutak kada će obaviti likvidaciju. U teretani su ljudi opušteniji. Ne očekuju napad, dok su na ulici obazriviji, neki nose i pancire - objašnjava Antonić i dodaje:

Foto: Društvene mreže/printskrin

 

- Drugi razlog je način na koji se ubica dovezao. Motor za dostavu hrane je idelano prevozno sredstvo da potpuno neprimećen dođeš do mesta, ali i da sa njega pobegneš. Tu je savakako i kaciga kojom je sakrio svoj identitet od kamera. Treći razlog je način na koji je ubijen. Koliko sam razumeo ubijenom je pucano u glavu. Samo oni koji imaju iskustva sa oružjem mogu tako precizno da gađaju, ili oni koji se obučavaju za ovako nešto - kaže Antonić za Informer.

Prema njegovim rečima kada je reč o motivu i njih može da bude više, ali s obzirom da je ubijeni Luka navodno bio navijač Rada može da se sumnja da je reč o navijačkom obračunu.

Foto: Adelarda Popović

 

- Može da bude reč o navijačkom obračunu, o nekim nelegalnim poslovima kojima je se bavio ali isto tako može da bude povezano i sa ubistvom koje se desilo pre dve godine. Koliko sam razumeo ubijen je mladić koji je bio njegov prijatelj - rekao je Antonić. 

Podsećanja radi, Luka Perenčević ubijen je danas oko 11.30 sati u improvizovanoj teretani na Bnajici. Prema dosadašnjim sanzanjima za sada nepoznati napadač dovezao je se motorom kao dostavljač hrane. Ušao je u teretanu i pucao u Perenčevića dok je sedeo na klupi. Navodno u njega je ispalio šest metaka od kojih ga je jedan pogodio u glavu. Prijatelji ubijenog pokušali su da mu pomognu i izneli napolje međutim Perenečivić je  ubrzo preminuo. Hitna pomoć je stigla na lice mesta ali nažalost lekar je samo mogao da konstatuje smrt, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading