UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO: Starici metalnom štanglom razbio lobanju!

Autor: Republika

Hronika

06.01.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Požarevcu uhapsila je G.M. (42) iz Velike Plane koji je osumnjičen da je ubio osamdesetjednogodišnju staricu Hristinu Ilić u Porodinu kod Žabara.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo kod Žabara/Foto: Ilustracija

On se tereti da je, 30. septembra 2017. godine, u večernjim satima provalio u kuću u kojoj je starica živela sama u nameri da je opljačka, a potom je fizički napao i nožem naneo smrtonosne povrede.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadražavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Policija je sumnjala da je Ilićeva ubicu poznavala odranije i da je u pitanju njoj bliska osoba. Za sada, svi tragovi vode ka komšiji, za koga se pouzdano zna da je u noći ubistva bio u Hristininoj kući, u Porodinu, kod Žabara.

Telo starice je bilo u užasnom stanju. Noge, ruke i usta bili su joj oblepljeni selotejpom. Na telu tragovi uboda nožem, modrice od batinanja, polomljena lobanja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading