PRIPADNIK POLICIJE UBIO BRATA ZBOG NASLEDSTVA? Određen pritvor Srbinu iz Donje Gušterice kod Gračanice

Autor:

Hronika

08.05.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šezdesetogodišnjem M. Š. iz Donje Gušterice nadomak Gračanice, pripadniku policije koji je u subotu popodne, kako se sumnja, ubio rođenog brata D. Š. (65) po nalogu tužilaštva određen je pritvor u trajanju od 48 sati.

PRIPADNIK POLICIJE UBIO BRATA ZBOG NASLEDSTVA? Određen pritvor Srbinu iz Donje Gušterice kod Gračanice

Foto: ST/N. MANDIĆ

On se tereti za krivično delo "teško ubistvo" a iz Osnovnog tužilaštva u Prištini saopštili su da je lekarska ekipa koja je kao i policija izašla na mesto ubistva samo mogla da konstatuje smrt, odnosno da je kako se navodi u saopštenju "jedno lice ostalo bez znakova života od posledica povreda iz vatrenog oružja".

- Osnovno tužilaštvo u Prištini u koordinaciji sa policijom i ostalim istražnim organima preduzima neophodne radnje kako bi se rasvetlile okolnosti ovog slučaja - dodaje se u saopštenju tužilaštva i ističe da će tužilac u zakonskom roku podneti prijavu protiv osumnjičenog u nadležnom sudu.

I dok iz policije ističu da se ubistvo dogodilo u subotu popodne kao i da je mogući motiv neraščišćeni imovinski odnosi, osim što je M.Š. bio pod dejstvom alkohola, razlog zbog kojeg je potegao oružje na brata jeste porodično nasledstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading