PONAŠAO SE KAO DA NIŠTA NIJE BILO, MAJKA IM JE JEDINA BILA ZDRAVA: Komšija otkrio detalje jezive smrti u Nišu, i porodičnim odnosima braće - OBDUKCIJOM OTKRIVENO UBISTVO!

Autor:

Hronika

08.05.2022

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do trenutka dolaska Hitne pomoći Milan je brata već okupao, obrijao, obukao i spremio za sahranu

PONAŠAO SE KAO DA NIŠTA NIJE BILO, MAJKA IM JE JEDINA BILA ZDRAVA: Komšija otkrio detalje jezive smrti u Nišu, i porodičnim odnosima braće - OBDUKCIJOM OTKRIVENO UBISTVO!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija vrši uviđaj

Milan G. (45) iz Niša uhapšen je juče zbog sumnje da je u noći između 5. i 6. maja, u porodičnoj kući u naselju Komren, ubio svog rođenog brata Sašu G. (52).

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni je rukama zadavio brata posle žustre rasprave.

Te večeri sam bio kod njih do 21 sat, družili smo se. Oko pola četiri ujutru, Milan me je pozvao i rekao da odmah dođem kod njih jer je Saša umro. Kada sam došao, primetio sam da Saša na oku ima masnicu, koje nije bilo kada smo se rastali – navodi komšija žrtve i ubice Srđan Velimirović.

Kako dodaje, upitao je Milana šta se dogodilo, ali je on tvrdio da mu je brat preminuo prirodnom smrću.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Hitna pomoć

– Rekao je da je on pokušavao da mu pomogne, davao mu je veštačko disanje i masirao srce. Tvrdio je da je pozivao Hitnu pomoć, a da oni, navodno, nisu hteli da dođu. Nameravao je da zove pogrebnu firmu da preuzme telo, ali sam mu ja rekao da mora prvo lekara da pozove – ističe komšija Srđan, dodajući i da su braća ranije imala rasprave.

Do trenutka dolaska Hitne pomoći Milan je brata već okupao, obrijao, obukao i spremio za sahranu.

Rekao je lekarima iz Hitne da je brata zatekao nepomičnog, te da ga je drmao u nameri da ga probudi. Ispričao im je i da je ranije te večeri Saša pao nakon odlaska u toalet. Tvrdi da je Saši skinuo odeću u kojoj je spavao i obukao mu odelo za sahranu, jer je lakše da se pokojnik obuče dok se telo ne ohladi. Takođe, Saši je oko vilice vezao maramu da mu se ne bi otvarala – ispričao je komšija Srđan.

Republika

Foto: shutterstock

Policija

Ipak, ubrzo je otkrivena jeziva istina.

– Mrtvozornik je ujutru došao, a ubrzo je otkrio povrede na Sašinom telu i pozvao policiju. Priveli su nas na saslušanje, i mene su stavili na poligraf. Obdukcijom je ustanovljeno da je Saša ubijen – naveo je komšija.

Sagovornik tvrdi da je Milan i ranije tukao Sašu, gotovo svakodnevno, a onda se ponašao kao da ništa nije bilo.

Bili su nesrećni. Milan i Saša su, kao i njihov otac, bili psihijatrijski bolesnici, dok je samo majka bila zdrava. Nakon smrti roditelja, s obzirom na to da nisu bili sposobni za rad, živeli su od njihove penzije. Saša je bio miran, a Milan je bio agresivan – zaključuje komšija koji je bio sa braćom veče uoči ubistva, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading