UŽAS! PRETNJE MAJCI UPUCANOG MLADIĆA U VINČI: Gađali joj prozore iz crnog džipa?! INTERVENTNA NA MESTU INCIDENTA

Autor:

Hronika

07.05.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka mladića Gorana A.(21) koji je u sredu uveče teško ranjen u Vinči, kada je na nega nepoznati napadač sa kacigom na glavi i na skuteru otvorio vatru. Sa prostrelnim povredama glave on je odmah operisan na VMA i trenutno je u stabilnom stanju

UŽAS! PRETNJE MAJCI UPUCANOG MLADIĆA U VINČI: Gađali joj prozore iz crnog džipa?! INTERVENTNA NA MESTU INCIDENTA

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Uprkos velikoj brizi koja ju je zadesila, jer su joj sina ranili dok je jeo ispred kioska brze hrane, majka Dragica A. i dalje nema mira.

Naime, kako Informer saznaje ona je danas bila primorana da zove policiju. Preko 192 prijavljen je poziv Dragice A. iz Vinče Ulica Kosovskih Božura 3, koja  je prijavila da joj je ispred kuće stao crni džip i gađao štipaljkama u njen prozor, a zatim se iz njega nepoznato lice obratilo pogrdnim rečima "Otvori m*mu ti *ebem znamo da si unutra".

Posle serije psovki izrečenih iz vozila, crni džip se udaljio u nepoznatom pravcu. Na lice mesta upućeni su policijski službenici i Interventna jedinica.

Republika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

 

Podsetimo, Goran A. ranjen je u sredu oko 22:30 sati, kada je na njega je pucao napadač sa kacigom na glavi koji je nakon toga pobegao. 

Upucani mladić je sa povredama glave prevezen na VMA, gde je hitno je operisan. Policija intenzivno radi na otkrivanju motiva napada, kao i otkrivanju identiteta napadača i njegovom hapšenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading