DETALJI HAPŠENJA UBICE LUKE ŽIŽIĆA: Pronašli ga u štek stanu, glava mu bila IZUBIJANA od batinanja prijatelja vlasnika kafića

Autor:

Hronika

05.05.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđuje se da li je imao logističku podršku ili saučesnike.

DETALJI HAPŠENJA UBICE LUKE ŽIŽIĆA: Pronašli ga u štek stanu, glava mu bila IZUBIJANA od batinanja prijatelja vlasnika kafića

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

U koordinisanoj akciji inspektora beogradske kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je Stefan M. (23) iz Kraljeva zbog sumnje da je 28. aprila na Novom Beogradu u kafiću "Ritual" ubio Luku Žižića.

Stefan M. je uhapšen nakon intezivnog operativnog rada u tzv. štek stanu u Kraljevu. Analizom DNK i ostalih tragova i različitim veštačenjima prvo je potvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je lociran i uhapšen.

Utvrđuje se da li je imao logističku podršku ili saučesnike, kao i da li se krio u Beogradu posle ubistva ili je odmah otišao u Kraljevo.

U trenutku hapšenja nije uspeo da pruži otpor policijskim inspektorima. On još uvek ima vidljive povrede glave, koje su mu naneli brat i prijatelji ubijenog Žižića, nakon što je ispalio smrtonosne hice iz pištolja.

Motiv ubistva biće utvrđen tokom istrage. Stefan M. je do sada neosuđivan. Tereti se za teško ubistvo. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 asti, a zatim će ga saslušati zamenik tužioca, prenosi Pink.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading