Uhapšen ARSIM (40)! Ojadio beogradske kafiće i konobare!

Autor:

Hronika

04.05.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je na teritoriji Vračara u aprilu i maju u kafićima iz šankova krao novac.

Uhapšen ARSIM (40)! Ojadio beogradske kafiće i konobare!

Foto: Printskrin

U akciji patrole Interventne jedinice 92 i policajaca iz stanice Vračar uhapšen je Arsim H. (40) iz Kosovske Mitrovice zbog posedovanja heroina i više krađa

 

Osumnjičen je da je na teritoriji Vračara u aprilu i maju u kafićima iz šankova krao novac, pazare...

 

On je iskoristio trenutak kada u lokalu nije bilo nikoga, odnosno kada je konobarica izašla u baštu da usluži druge, te je otišao do šanka i ukrao novčanik.

Lopov je sedeo sam u kafiću, i pomno pratio kretanje zaposlene u kafiću. Kada je izašla, nonšalantno je prišao šanku i uzeo novčanik koji se tu nalazio. Igor Z, vlasnik kafea, rekao je da je u novčaniku bilo 10.000 dinara, te da je to pazar njegovog lokala, piše Telegraf.

- Uzeo je 10.000 dinara, a ja nudim isto toliko para onom ko ga prepozna. Ko ga prepozna, neka mi se slobodno javi - naveo je vlasnik.

Međutim, kako je skupljao novac i sa stolova, ukupno je ukrao 50.000 dinara.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protiv osumnjičenog su podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading