ZBRKA NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU! Detalji iz Palate pravde: Odbrana ima dva nova zahteva!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branioci Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo supruge Jelene Marjanović, zatražili su dv anova dokazna predloga.

ZBRKA NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU! Detalji iz Palate pravde: Odbrana ima dva nova zahteva!

Foto: ST/P. DIVAC

Suđenje Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio svoju suprugu, pevačicu Granda Jelenu Marjanović, nastavljeno je danas izvođenjem poslednjeg dokaza pre nego što sudsko veće donese odluku da li je optuženi kriv ili ne.

Međutim, odbrana ima dva nova zahteva. Prvo je ispitivanje forenzičara Dušana Keckarevića, koji je nedavno govorio za Republiku o slučaju Veljka Belivuka, a drugo je rekonstrukcija događaja.

Tužilaštvo se protivi rekonstrukciji, a za veštaka je saglasno ako se sud slaže.

Nakon novih zahteva, napravljena je pauza kako bi sudija odlučila o tome da li će predlozi odbrane biti usvojeni, da bi potom sudija saopštila da prihvata ispitivanje veštaka, dok je za rekonstrukciju rekla da će sudsko veće drugom prilikom doneti odluku.

Prethodno, nakon iznošenja predloga odbrane pregledane su fotografije jednog dnevnog lista napravljenih na nasipu na dan Jeleninog nestanka. Na svakoj se vidi Zoran kako uveče razgovara sa bratom, ocem i komšijama.

Sudija je konstatovala da Marjanović ima blato na levoj nogavici, kao i na patikama, a njegovi advokati to nisu osporavali.

- Blato je od potrage tog dana. Tražili smo Jelenu i pored Dunava, a tamo ima najviše blata - objasnio je Zoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading