NOSE I HIRUŠKE MASKE, I BICIKLISTIČKU OPREMU! Ubice sve češće ovako izvršavaju najteža krivična dela!

Autor:

Hronika

01.05.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luku Žižića (37) vlasnika kafića sa Novog Beograda likvidirao je ubica obučen u radno odelo,koji je na sebi imao hiruršku masku i kačket. Do sada je zabeleženo više slučajeva maskiranja prilikom izvršenja najtežih krivičnih dela.

NOSE I HIRUŠKE MASKE, I BICIKLISTIČKU OPREMU! Ubice sve češće ovako izvršavaju najteža krivična dela!

Foto: Photo by Tai's Captures on Unsplash

Od početka pandemije koronavirusa nošenje maske na licu postala je normalna pojava, a ovo su iskoristili i u svetu kriminala, kako bi lakše i neprimećeno došli do svojih žrtava i članova suprotstavljene grupe prilikom napada.

Hirurške maske zamenile su nekada popularne silikonske iza kojih su atentatori skrivali svoje identitet.

Foto: Printscreen/Twitter/zoranceran2

Ubicu Luke Žižića pokušali da savladaju u kafiću

- Nikome nije čudno kada vidi čoveka sa maskom, pošto smo se svi zbog pandemije navikli da ih nosimo. Kriminalci ovo koriste da bi se približili neopaženo - kaže izvor Kurira.

Foto: Printskrin

Ubica Luke Žižića

Lazar Ilić (24) nemilosrdno je likvidirao Aleksandra Šarca na parkingu šoping centra Ušće, on je ubijenom prišao i dva puta mu pucao u glavu.

Lazar je na licu imao hiruršku masku, ali je uprkos tome bio brzo identifikovan, a njegovo kretanje zabeležile su i nadzorne kamere oko "Ušća", posle ubistva pobegao je belim puntom.

Foto: Privatna arhiva

 

Zoran Uskoković (23), sin Zorana Uskokovića Skoleta, ubijen je prošle godine na Kanarevom brdu, a njega je tada likvidirao profesionalni ubica maskiran u starca.

U Borskoj ulici, profesionalac se kretao kao starac, u ruci je imao štap, a na sebi je imao staro odelo i šubaru, više od sat vremena čekao je mladog Zorana, a kada se ovaj pojavio iz neposredne blizine pucao mu je u glavu dva puta.

Foto: youtube.com/printscreen/facebook.com/printscreen

Zoran Uskoković Skole i Zoran Uskoković

Strahinja Stojanović ubijen je tako što je pod njegov automobil postavljena bomba, koja je daljinski aktivirana.

Eksplozivnu napravu postavio je Milivoje L. koji se do mesta zločina dovezao biciklom obučen u biciklističku opremu, a nakon što je aktivirao napravu, biciklom je pobegao i sa lica mesta, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading