STRAVIČNA NESREĆA U MAĐARSKOJ! Automobil se zakucao u kamion, poginula osoba SRPSKE NACIONALNOSTI! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.04.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba poginula je u blizini prelaza Roske u Mađarskoj u sudaru automobila lozničkih tablica i kamiona koji je imao čačanske registarske oznake.

STRAVIČNA NESREĆA U MAĐARSKOJ! Automobil se zakucao u kamion, poginula osoba SRPSKE NACIONALNOSTI! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Loznica grad

Kako se nezvanično saznaje, srpski državljani vraćali su se iz Nemačke, a nesreća se dogodila na kilometar od graničnog prelaza Horgoš, piše portal Tenjek.

Kako su preneli mađarski mediji, ova deonica puta bila je zaustavljena jedno vreme, a u automobilu se nalazilo petoro ljudi od kojih je jedna osoba nastradala na licu mesta, dok je četvoro povređeno.

 

 

Kako je za Kurir ispričao kamiondžija, inače očevidac nesreće, stravična saobraćajka dogodila se u 4.30 časova ujutru.

Sa kolegom sam prolazio tim putem jer tu inače parkiramo kamione i pravimo pauzu. Video sam da u koloni poslednji stoji neosvetljen kamion i prokomentarisao da ne znam šta je vozaču kada nije upalio svetla i da je to opasno. Veoma brzo posle toga, u kamion se zakucao auto sa registarskim oznakama Loznice - priča očevidac za Kurir.

On ističe da je sa kolegom došao do mesta nesreće, a da su se tu okupili i drugi prolaznici koji su odmah zvali hitnu pomoć i policiju.

Kada smo prišli mestu nesreće pored automobila su stajale dve devojke i dva muškarca koji su uspeli da se izvuku iz smrskanog vozila. Pogledao sam bolje i video užas koji ću pamtiti do kraja života. Suvozačevo sedište bilo je u potpunosti smrskano i virile su samo ruke. Ne znam da li je stradali muškarac ili žena - objašnjava sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading