OPLJAČKAN SRPSKI AUTOBUS: Dvojica putnika oružjem pretili vozaču u Nemačkoj

Autor:

Hronika

28.04.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je odmah uhapšen i njemu je određen pritvor saoptšili su iz Javnog tužilaštva

OPLJAČKAN SRPSKI AUTOBUS: Dvojica putnika oružjem pretili vozaču u Nemačkoj

Foto: Tanjug/AP

Policija okupirala mesto smrti muškarca/Ilustracija

Nemačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca u Hamburgu, zbog postojanja osnova sumnje da su napali vozača srpskog autobusa u Erlagenu, čiji su bili putnici.

Naime, prava drama odigrala se u subotu, a dvojica pljačkaša koji su bili putnici u autobusu su oko 23 sata iznenada izvukli oružje i njime pretili vozaču.

Osumnjičeni su naterali vozača da izađe sa auto-puta, što je on i učinio i zaustavio se na obližnjoj raskrsinici. Po izlasku sa auto-puta naterali su vozača da otvori prtljažnik, odakle su ukrali nekoliko torbi – prenosi nemački MorgenPost.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Policija

Iako je policija pozvana odmah, njih dvojica su uspela da pobegnu, ali su ih nemački specijalci pronašli u sredu ujutru u Hamburgu.

Nakon što je jedan od osumnjičenih lociran, krenulo se u akciju hapšenja, a pošto se pretpostavilo da je naoružan, specijalna jedinica policije morala je da bude posebno obazriva, pa su u njegov stan upalu u šest sati ujutru i praktično ga uhapsili na spavanju – navode mediji iz Nemačke.

Osumnjičeni je odmah uhapšen i njemu je određen pritvor saoptšili su iz Javnog tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading