Pronađeno telo Srbina u Francuskoj! UBIJEN! Njegov nestanak prijavljen prošlog decembra!

Autor:

Hronika

28.04.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo nestalog Srbina pronašla su dvojica tinejdžera.

Pronađeno telo Srbina u Francuskoj! UBIJEN! Njegov nestanak prijavljen prošlog decembra!

Foto: Profimedia, fl24.net

Francuska policija

Srbin nastanjen u Nemačkoj, koji je nestao u decembru prošle godine kada se zaputio u Bezanson u Francuskoj da od sunarodnika kupi automobil, pronađen je mrtav u napuštenom objektu na obali reke Du.

Telo nestalog Srbina pronašla su dvojica tinejdžera, prenosi portal Dna.fr.

- Telo nesrećnog Srbina pronađeno je prošle srede sakriveno ispod dušeka. Leš su našla dvojica tinejdžera, inače pripadnika sekcije Urbek koja se bavi istraživanjem napuštenih mesta. Kada su ušli u napuštenu zgradu na obali reke oni su primetili telo i odmah pozvali policiju koja je kasnije utvrdila da je reč o čoveku koji se traži još od katoličkog Božića - navodi portal.

Kako su podsetili, automobil nestalog Srbina pronađen je u Bezansonu, a u gepeku je bilo mnogo tragova krvi, te se sumnjalo da je ubijen.

- Osumnjičeni je Srbin kod koga se pokojni uputio radi kupovine automobila, a za njim je na snazi evropski nalog za hapšenje - navodi portal i dodaje da je obdukcija potvrdila da je muškarac ubijen.

- Smrt je nastupila nakon snažnih udaraca u glavu, od čega mu je pukla lobanja. Još uvek nisu stigli rezultati DNK veštačenja, ali je Srbin identifikovan pomoću tetovaža - potvrdio je tužilac Etjen Manto.

Rođaci nestalog Srbina prijavili su njegov nestanak 26. decembra 2021. i ispričali da se on iz kuće uputio ka Francuskoj četiri dana ranije, a da je sa sobom poneo veću količinu novca kako bi kupio kola.

- Istraga je utvrdila da je poslednja osoba koja ga je videla njegov sunarodnik, koji je takođe nestao. Odmah su uhapšene dve žene, takođe srpske nacionalnosti za koje se verovalo da su bile u kontaktu sa osumnjičenim. Jedna od žena čistila je stan u kome je boravio, a obe su se teretile za uklanjanje dokaza i prikrivanje zločina. U međuvremenu, one su puštene, a istražitelji nisu od njih uspeli da izvuku nikakve informacije - prenose mediji.

Ovaj zločin mnoge je podsetio na ubistva klana Veljka Belivuka, obzirom na to da je poznato da su oni neke od svojih žrtava takođe namamljivali u kuću strave u Ritopeku pričom o prodaji automobila.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading