OPLJAČKAN USRED BELA DANA: Kradljivac mu uzeo pun novčanik para, samo što je izašao iz menjačnice (VIDEO)

Autor:

Hronika

27.04.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Beograđanin opljačkan je juče usred bela dana, kada mu je po izlasku iz menjačnice pljačakš prišao s leđa, i iz torbe neprimetno izvukao novčanik sa sve dokumentima, novcem i karticama, a zatim pobegao.

OPLJAČKAN USRED BELA DANA: Kradljivac mu uzeo pun novčanik para, samo što je izašao iz menjačnice (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

- Danas sam odžeparen. Ukraden mi je novčanik sa svim dokumentima i karticama i količinom novca tolikom da mi gubitak predstavlja ogroman problem - napisao je opljačkani na svom Tviter nalogu.

Ovaj incident, kaže, dogodio se ispred menjačnice u Bulevaru Oslobođenja 31.

Kako video pokazuje, a i kako je sam pokradeni napisao, kradljivac ga je pratio pre ulaska u menjačnicu, a zatim i kada je iz nje izašao.

- Kada sam izašao iz mjenjačnice ovaj momak se vratio i užurbano me pratio. Sve se to desilo ispred mjenjačnice u Bulevaru Oslobođenja 31. Osim zamenjenog novca, u novčaniku je bilo još, ali i sva dokumenta i kartice - napisao je on u obavi.

Prema rečima pokradenog, sve se odigralo tako što ga je mladić pratio i u jednom momentu neprimetno mu otvorio torbicu, ukrao novčanik i "nestao brzinom munje".

- Dok sam shvatio šta se desilo već je bilo kasno - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marka

27.04.2022 11:13

Dušanov Zakon kaže da se lopovima odseče ruka kada budu uhvaćeni prvi put. Drugo hvatanje seče se druga ruka. Da li mislite da je to nehumano? Šta najbolje speovodi zakon? Strah.