SVEDOK O UBISTVU KIK-BOKSERA: Vladan mi je krkljao na rukama, bio je u svađi sa Peđom ZBOG 100 DINARA

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

26.04.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjem suđenju za ubistvo kik-boksera Vladana Cvetkovića svedočio je i njegov drug iz sportskog kluba, Andrija Bruhner.

SVEDOK O UBISTVU KIK-BOKSERA: Vladan mi je krkljao na rukama, bio je u svađi sa Peđom ZBOG 100 DINARA

Foto: Privatna arhiva

Vladan Cvetković
 

 

Andrija je opisao šta se sve desilo 3. novembra 1997. kada je ispred stadiona Crvene Zvezde hicima iz pištolja usmrćen reprezentativac države u kik-boksu.

- Ostajem pri iskazu datom 2010. godine, ništa se nije promenilo od tad. Tog dana smo završili trening i nas desetak je bilo u svlačionici. Onda su Predrag Miketić i Goran Pavlović izašli napolje, a nakon nekoliko minuta i Vladan. Njih dvojica su se pozdravila sa svima dok su izlazili, sem sa Vladanom. Posle toga sam napolju čuo pucnje. Istrčao sam i zatekao Vladana kako leži na stomaku. Okrenuo sam ga i video rane. Bio je u nesvesti i krkljao je. Pokušao sam da ga ubacim u svoja kola, ali nisam uspeo, pa sam pozvao taksi i vozač mi je pomogao da ga smestim. Otišli smo u Urgentni i tamo je preminuo - opisao je svedok.

On kaže da nije primetio da su Predrag i Vladan imali posebne probleme, osim nekih sitnica.

- Za Peđu se pričalo da je nekome ukrao neki sitan novac u svlačionici, oko 100 dinara. Ne znam da li je to istina. Osim toga, nisu bili u dobrim odnosima i zbog nekih banalnih stvari. Nismo obraćali pažnju na to, jer je čovek na kraju ubijen i to je bilo najstrašnije. Nisam znao ko je upucao Vladana. Samo u medijima što sam čitao, odnosno da je Predrag okrivljen. U klubu nismo pričali o tome - izjavio je Andrija Bruhner.

Za ovaj zločin okrivljen je Predrag Miketić, koji se krio po inostranstvu do 2020. godine, kada je po poternici uhapšen u Baru.

Međutim, na prvom ročištu u decembru okrivio je svog brata blizanca Nenada, naglasivši da je preuzeo njegovu krivicu jer je mogao da pobegne u inostranstvo, a Nenad je danas to potvrdio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading