ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU KOJI JE GAĐAO NIKOLU DOZEROM ZA ŠEĆER! Nisam kriv, bilo je slučajno!

Autor:

Hronika

25.04.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom L. M. (46) koji je tokom tuče u kafiću na Ubu staklenim dozerom za šećer udario Nikolu Lukića (26) a koji je posle toga preminuo, određen je pritvor do 30 dana.

ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU KOJI JE GAĐAO NIKOLU DOZEROM ZA ŠEĆER! Nisam kriv, bilo je slučajno!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, MUP Sribje, Wikipedia

U petak uveče izbila je tuča u kafiću na Ubu tokom koje je, kako se sumnja, L. M. naneo teške telesne povrede Lukiću od kojih je on kasnije premino. Osumnjičeni je odmah priveden i određen mu je pritvor po nalogu Višeg javnog tužilaštva uz krivičnu prijavu.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Na saslušanju u Valjevu on je negirao krivicu. Kako "Blic" nezvanično saznaje osumnjičeni se pravdao kako mu nije bila namera da udari nesrećnog mladića koji je nekoliko sati nakon incidenta preminuo u bolnici.

Na snimku dok kog je došao Blic vidi se da je do sukoba u lokalu došlo za stolom kada je muškarac u beloj majici L.M. (46) nakon kraće rasprave nasrnuo na gazdu lokala. Za stolom je bio i Lukić koji je pokušavao da spreči tuču.

U jednom trenutku napadač je dohvatio stakleni dozer za šećer na jednom od stolova i udario u glavu Lukića koji je sve vreme smirivao situaciju.

Na žalost, nesrećni mladić je dva i po sata nakon tuče preminuo na putu za bolnicu u Valjevu pošto mu je iznenada pozlilo iako se prethodno osećao dobro na pregledu u Domu zdravlja na Ubu, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading