KRVOPROLIĆE U GROCKOJ - MAČETOM ISEKAO TETIVU ČOVEKU! Žučna svađa završena na jeziv način!

Autor: Republika

Hronika

24.04.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi horor odigrao se sinoć u beogradskoj opštini Grocka nakon čega je povređeni zbrinut u Urgentnom centru.

KRVOPROLIĆE U GROCKOJ - MAČETOM ISEKAO TETIVU ČOVEKU! Žučna svađa završena na jeziv način!

Foto: RINA

Policija na terenu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (39) zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda.

Кako se sumnja, on je sinoć oko 19.45 časova na teritoriji Grocke, nakon verbalnog konflikta, oštrim predmetom naneo povredu u predelu ruke muškarcu (41). Prema pisanju medija, reč je o mačeti kojom je napadnutom presečena tetiva ručnog zgloba.

Oštećeni je zbrinut u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane teške telesne povrede. Protiv napadača biće podneta krivična prijava. 

Kad je reč o događajima iz oblasti hronike na Vaskrs, noćas oko ponoći zabeležen je i požar u ataru obrenovačkog naselja Skela posle čega je vatrogasnoj brigadi prijavljeno da iz jedne porodične kuće izbija gust dim.

Oni su odmah došli na lice mesta i ustanovili da gori elektro-instalacija u kuhinji koju je sam počeo da gasi tinjedžer (16). On je pritom udisao dim zbog čega je preventivno odveden u dom zdravlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

25.04.2022 08:47

Monstrumi, šta vam je MAČE krivo_. 😎