PREMINULO SEDAM BLISKIH LJUDI: Jelena ubijena prva, a nakon toga umirali Saša i ostali bez kojih je Marjanović ostao

Autor:

Hronika

22.04.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marjanović (71), majka Zorana Marjanovića koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu, pevačicu, sedma je osoba bliska najpoznatijem udovcu koja je preminula u poslednjih šest godina.

PREMINULO SEDAM BLISKIH LJUDI: Jelena ubijena prva, a nakon toga umirali Saša i ostali bez kojih je Marjanović ostao

Foto: ST/D. KADIĆ

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je pre šest godina na nasipu u Borči, a njenom suprugu Zoranu zbog ovog zločina sudi se pred Višim sudom u Beogradu.

- Šest meseci nakon Jelenine smrti umrla je Zorica Krsmanović, njena mama. Ona je dugo bila bolesna, ali joj se stanje pogoršalo kada je ostala bez ćerke. Posle ubistva umro je i Zoranov blizak prijatelj, čovek koji je bio uz njega u danima posle zločina - podseća izvor Kurira i nastavlja:

- Saša Milošević, jedan od najbližih Zoranovih saradnika i prijatelja, koji je čak napisao i stihove uklesane na Jelenin spomenik, takođe je preminuo posle zločina, a 3. septembra prošle godine izdahnula je i njegova bivša prijateljica Rada Matić, koja mu je nekada bila najveća podrška. Nepunih mesec dana posle Radine smrti, preminuo je otac Vladimir - kaže izvor.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Grob Jelene Marjanović

Vladimir Marjanović umro je od posledica srčanog udara.

- Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku - rekao je tada Zoran za Kurir.

Njegov otac sahranjen je na groblju Zbeg, na kome počiva i pokojna Jelena, a kako je Zoran objasnio za Kurir, Zorica će sutra biti sahranjena pored supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading