LUPALI SU, LOMILI, RAZVALILI VRATA: Novi detalji hapšenja Darka Kostića, spomenuta i MAJKA

Autor:

Hronika

20.04.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kreator Darko Kostić (42) ponovo je uhapšen kada je Š. H. (19), poznat pod umetničkim nadimkom Emis Emil prijavio da ga modni kreator drži kao taoca u stanu u centru Beograda.

LUPALI SU, LOMILI, RAZVALILI VRATA: Novi detalji hapšenja Darka Kostića, spomenuta i MAJKA

Foto: ATA Images

Policija je odmah reagovala na poziv i u stanu kreatora pronašli mladog muškarca koji im je rekao da je Kostića upoznao preko aplikacije za LGBT “Grindr”, a zatim došao kod njega u stan.

On je policiji navodno rekao i da mu je kreator dao da konzumira supstancu bele boje, najverovatnije opojna sredstva-drogu, nakon čega mu je kanapom vezao ruke, stavio duksericu preko glave i zatvorio u ostavu.

Kako Blic saznaje od komšija modnog kreatora, majka uhapšenog Darka Kostića je u stanu u kom trenutno živi. Oni su otkrili i jezive detalje drame koja se odigravala sinoć u njihovoj zgradi.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Darko Kostić

- U 2:25 lupali su, lomili su, prvo je dečko neki lupao na vrata, pa je došao sa policijom. Rekao je da ga je terao da šmrče. Kasnije je neko ponovo razvalio vrata. Nije prvi put da se takva buka čula iz stana, stalno dovlači ljude i ovo nas ne iznenađuje - navode komšije, prenosi Blic.

Podsetimo, policiju je pozvao prijatelj oštećenog Š. H. kojeg je ovaj pozvao iz ostave u koju je bio zaključan. Pripadnici MUP su u stanu zatekli Kostića i priveli, a Š. H. je odvezen na odeljenje toksikologije na VMA.

Š. H. je iskoristio nepažnju kreatora i izašao iz stana u kojem je navodno napadnut. Policija ga je zatekla na ulici noćas oko 3 sata.

Darko Kostić je prošle godine u junu mesecu osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom, odnosno, nanogicom.

Kako se navodi, Kostić će sutra biti saslušan kod tužioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

20.04.2022 13:05

Pa kum krasni od JK.Pre je prozivala Cecu i sve druge na konto kumstva-kakvi ti kumovi takav si i ti.Sta reci sada za doticnu osim karma je kucka.Ili Jeco,da nisi i ti predator,mucitelj i pedofil kao tvoj krasni kum?Umesto dadilja sto placas ostavi cerke kod njega da ih pricuva jer kumovi ste pobogu a kum nije dugme