OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM PUCNJAVE U TITELU: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo, istraga u toku

Autor:

Hronika

18.04.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se povodom pucnjave u Titelu u kojoj je stradala jedna osoba.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM PUCNJAVE U TITELU: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo, istraga u toku

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Policija

"Povodom interesovanja javnosti za događaj od dana 15.04.2022. godine, kada je u Loku, opština Titel, u jednom ugostiljskom objektu u večernjim časovima lišena života S.P., Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je naredilo sprovođenje istarge protiv osumnjičenog P.B. iz Loka, zbog osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela: Ubistvo iz člana 113 Krivičnog zakonika, za koje krivično delo je zaprećena kazna zatvora pet do petnaest godina i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348 stav 4 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do dvanaest godina.

Nakon što je na osnovu naloga javnog tužilaštva osumnjičeni P.B. uhapšen, a potom i  zadržan do 48 časova, osumnjičeni je zakonskom roku priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Nakon saslušanja, na osnovu predloga javnog tužilaštva osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena", stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading