KONSILJERE I MAFIJAŠKI ADVOKAT LJUBIO ŠARIĆA U GLAVU USRED JAVNOSTI! U Šarićevoj vili na Dedinju od decembra kovali planove za prikrivanje ubistva i drugih zlodela! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

15.04.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je odnos juče uhapšenih narko bosa Darka Šarića i advokata Dejana Lazarevića mnogo više od relacije, u kojoj su stranka i branilac, verno dokazuje ovaj snimak reportera Republike.

KONSILJERE I MAFIJAŠKI ADVOKAT LJUBIO ŠARIĆA U GLAVU USRED JAVNOSTI! U Šarićevoj vili na Dedinju od decembra kovali planove za prikrivanje ubistva i drugih zlodela! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika

Darko Šarić

Snimak je nastao 8. marta ispred Specijalnog suda po završetku jednog od pretresa pred većem Apelacionog suda u postupku protiv Darka Śarića i njegova OKG za šverc 5, 7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu. 

Po izlasku iz sudnice Šarić je kao i uvek vrlo mirno hodao i tiho razgovarao sa bratom Duškom dok ih je Darkov telohranitelj štitio idući pred njima. 

Ispred suda ih je sačekao drugi telohranitelj koji se trudio sve vreme da bude neprimećen, a sa kolegom je razovarao mimikom i svako je stao na svoju poziciju i pratio pogledom šefa Darka dok je razgovarao sa advokatom Radoslavom Baćovićem. Duško Šarić se malo udaljio i ostavio brata nasamo sa braniocem.

Čim je Baćović uočio da niz stepenište silazi njegov kolega advokat Lazarević, branilac najvećih srpskih kriminalaca, Baćović se okrenuo i otišao. 

Lazarević je prišao sa osmehom i desnom rukom zagrlio Darka Šarića i poljubio ga u kosu iznad čela i levog oka, kao što majka ljubi decu. 

Pošto su se odmah rastali, verovatno mu je i došapnuo da se vide kod kuće na njihovom Dedinju.

Inače, Lazarević i Šarić su od Šarićevog dolaska u kućni pritvor 24. decembra, pa do jučerašnjeg hapšenja, negovali dobrosusedske odnose, a prema saznanju međunarodne policije i sumnjama domaćeg tužilaštva za organizovani kriminal, pakovali ubistva i kovali planove za prikrivanje zločina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

15.04.2022 18:19

Vi ste to danas objavili,a koliko je vremena proslo od tog procesa?! Zar policija ne drzi na oku takve?! Sto znaci da je godinama kriminal povezan sa policijom i to vrlo cvrsto?! Da i ne spominjem Hrkalovicku kojoj ipak niko ne moze nista jer pored svih kriminalnih dela koje je pocinila nece lezati vise od pet godina?! Zar je to normalno?! Koliko jos krtica imamo u policiji?! O prisluskivanju predsednika niko vise i ne prica?! O onome iznad Hrkalovicke onom kome je podnosila raporte i ko ju je i postavio tamo ni reci?! Zar to ne govori dovoljno?!